Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Uzvara Nirburgringas 12 stundu ātrumsacīkstēs SP10 klasē

2022. gada 12. septembris

Automašīnai Toyo Supra GT4 P1 pozīcija

10. un 11. septembrī norisinājās sestā Nirburgringas Izturības sacīkšu sērija. Sacīkstes, kuras ir zināmas arī kā 12H Nürburgring, pirmo reizi tika sadalītas divās dienās, sestdienā un svētdienā, pa sešām sacensību stundām katrā. 

Pirmās sacīkšu dienas beigās Toyo Tires Supra, kuru vadīja Mihaels Tišners (Michael Tischner), Andreass Gildens (Andreas Guelden) un Heiko Tengess (Heiko Toenges) finišēja 32. vietā kopvērtējumā un 2. vietā SP10 klasē. Tanī brīdī laika starpība ar līderi savā klasē Aston Martin Vantage GT4 bija viena minūte.

Otrā sacīkšu daļa sākās 11. septembrī plkst. 10:00. Neilgi pēc sākuma vadošā automašīna SP10 klasē mainījās no Aston Martin uz Mercedes-AMG GT4. Toyo Tires braucēji bija spējīgi noturēt savu pozīciju attiecībā uz Aston Martin Vantage GT4 un finišēja otrajā vieta. Tālāk vadošā automašīna vairākkārt nomainījās atšķirīgu pitstopa stratēģiju dēļ. Priekšpēdējā aplī mūsu Toyota Supra joprojām atradās 2. vietā klasē. Pēc negadījuma ar līderi Mercedes-AMG GT4 Toyo Tires braucējam Andreasam Gildenam izdevās pārņemt vadību un šķērsot finiša līniju kā klases uzvarētājam.

Svinot uzvaru savā klasē, Toyo Tires saka paldies Ring Racing komandai par izcili sagatavoto auto un sacīkšu stratēģiju. Braucēji, kas nobrauca 12 stundas un 72 nevainojamus apļus, parādīja, ka vienmēr vari gūt panākumus, ja vien nekad nepadodies.

Jaunākās ziņas