Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Riepas Eiropai ripo ārā no Serbijas rūpnīcas

2023. gada 15. jūnijs

Jaunajā Toyo Tires rūpnīcā Serbijā ir sākusies riepu ražošana Eiropas tirgum. Kopš iepriekšējā mēneša riepas tiek piegādātas Eiropā aizvien lielākā daudzumā. Lai nosvinētu šo pavērsienu, rūpnīcā 5. jūnijā tika rīkots Eiropas atklāšanas pasākums.


 

Iepriekšējā gadā atvērtā Serbijas rūpnīca līdz šim ir ražojusi riepas ASV tirgum, vienlaicīgi ejot cauri sertifikācijas procesam piegādēm Eiropā. Tas viss ir veiksmīgi pabeigts, un nu iepriekšējā mēnesī sākās riepu sūtīšana uz Eiropu.

Sākuma periodā rūpnīca ražo Eiropai divus modeļus: visvairāk pārdoto Proxes Comfort un attīstītāko vissezonas riepu – Celsius AS2. Šie abi produkti vien veido ap 30 % no visām Eiropā pārdotajām riepām.

Produktu sortiments Eiropai tiks paplašināts ar jaunu ziemas riepu, kuru plānots palaist nākamgad, un ilgi gaidīto Open Country ATIII, uz kuras ir trīs virsotņu kalna un sniegpārslas simbols (Three Peak Mountain Snowflake Symbol jeb TPMS), tādējādi tā ir piemērota lietošanai visu gadu. Citi modeļi sekos, jo rūpnīca attīstās, lai kļūtu par galveno piegādes avotu Eiropai.

Jaunākās ziņas