Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Toyo Tires iegūst Grand Prix

2024. gada 17. janvāris

Holdings “Toyo Tire Holdings of Europe” ziņo, ka uzņēmums Toyo Tires ir ieguvis lielo balvu modernizēto apvidus auto (SUV) kategorijā par uzlabotās komplektācijas automašīnu “Subaru Legacy Boost Gear Package”, kura ir prezentēta 2024. gada izstādē “Tokyo Auto Salon” Toyo Tires stendā.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tokijas Starptautiskajā tūningoto automašīnu konkursā piedalās aptuveni 900 transportlīdzekļu, kurus izvieto apskatei izstādē “Tokyo Auto Salon 2024”. Transportlīdzekļi ir iedalīti astoņās kategorijās, no kurām klātesošie, kā arī tiešsaistes dalībnieki balsojot izvēlās divus uzvarētājus un vienu Grand Prix uzvarētāju katrā kategorijā. Šajā reizē lielo balvu ieguvušais transportlīdzeklis modernizēto SUV kategorijā bija aprīkots ar riepām Open Country A/T Ⅲ.

Par uzvarētāj kļuva automašīna Subaru Outback Legacy ar uzlabotu komplektāciju. Šīs mašīnas tūninga tēma ir saistīta ar transportlīdzekli “Overlander”, mudinot tā autovadītāju neapstāties un piedzīvot vairāk. Riepu Open Country ATIII paplašinātā mobilitāte un vissezonas veiktspēja atbilst automašīnas dizaina koncepcijai, piedāvājot reālu efektivitāti, ko autovadītājs var pilnvērtīgi izmantot.

Mūsu īpašajā tīmekļa vietnē “Tokyo Auto Salon 2024” varat iepazīties ar izstādē prezentētajiem transportlīdzekļiem. Ir izlaista arī videoreportāža (japāņu valodā), ieskatieties! https://www.toyotires.jp/TAS2024/

 

Jaunākās ziņas