Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Toyo Tires atbalsta sacensības “Japan Freeride Open 2024”

2024. gada 7. februāris

Toyo Tires sponsorē ekstremālās slēpošanas un snovborda sacensības “Japan Freeride Open 2024”.

Holdinga “Toyo Tire Holdings of Europe GmbH” pārstāvji ir paziņojuši, ka Toyo Tires sponsorēs sacensības nobraucienos ārpus trases ar slēpēm vai snovbordu “Japan Freeride Open 2024”. Sacensības norisināsies no šā gada sestdienas, 10. februāra, līdz pirmdienai, 12. februārim.

Norises vieta – vai nu Hakubas slēpošanas kūrorts “Cortina Ski Resort”, vai arī Hakubas slēpošanas kūrorts “Norikura Onsen Ski Resort” Nagano prefektūrā; par trasi izlems pēdējā brīdī, lai sāncenšiem tiktu nodrošināta izaicinošākā trase labākajā stāvoklī.

Sacensības nobraucienos ārpus trases ar slēpēm vai snovbordu ir ziemas ekstremālie sporta veidi, kuros sportisti paši izvēlas trasi no sākumpunkta kalna augšgalā līdz finiša punktam pakājē. Sportistiem jādemonstrē radoša pieeja, jo gala vērtējumā ņems vērā tādus sacensību kritērijus kā līnijas skaistums, ātrums un tehnika.

Mūsu uzņēmuma zīmola vēstījums ir “Atvērtie ceļi gaida”. Tas izsaka mūsu grupas neatkarības gara būtību, bezbailīgi virzoties “neapgūtās” teritorijās un pašiem iestaigājot jaunus ceļus. Sportistu stāšanās pretī majestātisku sniegotu kalnu izaicinājumam un viņu brīvie nobraucieni, ievelkot sevis paša slīdēšanas līniju, atspoguļo mūsu uzņēmuma attieksmi un vedina uzņēmumu pievienoties beztrases nobraucienu pasaules turnejai – starptautiskām sporta sacensībām, kuras ir ļoti populāras Japānā.

Sacensības “Japan Freeride Open 2024” pulcēs visdažādāko paaudžu pārstāvjus, no profesionāliem braucējiem līdz junioriem un senioriem. Atsevišķās pasākuma daļās skatītāju balsojumā tiks izvēlēti sportisti, kuri būs nobraukuši vislabāk.

Mēs atbalstām sportu un sportistus, tādējādi turpinot palīdzēt katram, kas iet savu ceļu un nebaidās no grūtībām.

Mūsu mātesuzņēmums Japānā ir izveidojis īpašu tīmekļa vietni “Pirmais nobrauciens – ziemas sāncenši”, kurā iepazīstina ar ziemas sporta veidiem, tostarp arī beztrases nobraucienu pasaules turneju.

https://www.toyotires.co.jp/first-descent/ (tikai japāniski)

Jaunākās ziņas