Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Toyo Tires partnerība ar Eiropas Vieglatlētikas asociāciju

2024. gada 9. janvāris

Uzņēmuma “Toyo Tire Holdings of Europe GmbH” prezidents Kenta Kuribajaši (Kenta Kuribayasi) ir paziņojis par partnerības atjaunošanu ar Eiropas Vieglatlētikas asociāciju (European Athletics) uz turpmākajiem četriem gadiem, no 2024. gada līdz 2027. gadam.

Toyo Tires pirmo reizi kļuva par Eiropas Vieglatlētikas asociācijas oficiālo partneri pirms Berlīnes 2018. gada Eiropas čempionāta vieglatlētikā; līdz ar šo neseno pagarinājumu sadarbība sasniegs 10 gadu atzīmi. Četru gadu ilgā līguma darbības laikā uzņēmumam ir nodrošināta ievērojama klātbūtne gaidāmajos nozīmīgajos kontinentālajos vieglatlētikas čempionātos. 

  • Roma, 2024. gada Eiropas čempionāti vieglatlētikā (2024. gada 7.–12. jūnijs)
  • Apeldorna, 2025. gada Eiropas čempionāti vieglatlētikā telpās (2025. gada 6.–9. marts)
  • Birmingema, 2026. gada Eiropas čempionāti vieglatlētikā 
  • 2027. gada Eiropas čempionāti vieglatlētikā telpās 

Toyo Tires kā augstākā līmeņa oficiālajam partnerim arī turpmāk būs mārketinga pamattiesību sniegtās plašas priekšrocības, tostarp starptautiskā produkta kategorijas ekskluzivitāte, zīmola reprezentācija Eiropas vieglatlētikas digitālo un sociālo mediju darbībā, kas nemitīgi attīstās, reprezentācija Eirovīzijas viseiropas bezmaksas televīzijas reportāžās no minētajiem čempionātiem, LED reklāmas stadiona perimetrā, papildu reprezentācija Eiropas vieglatlētikas komunikācijas kanālos, biļešu pārdošana un VIP viesu uzņemšana.

“Es priecājos par to, ka Toyo Tires ir pieņēmis lēmumu turpināt sadarbību ar Eiropas Vieglatlētikas asociāciju oficiālā partnera statusā. Mums bija ļoti harmoniskas attiecības, kas visiem nesa ievērojamus labumus. Man nav ne mazāko šaubu, ka tā tas turpināsies arī nākotnē, un mūsu attiecības turpinās attīstīties līdz ar abu pušu zīmolu,” komentēja Eiropas Vieglatlētikas asociācijas prezidents Dobromirs Karamarinovs (Dobromir Karamarinov).

Sadarbība ar Eiropas Vieglatlētikas asociāciju kopš 2018. gada ir bijusi ārkārtīgi veiksmīga, un mums ir tā privilēģija pagarināt partnerību. Tie izaicinājumi, ar ko sportisti saskaras cīņā par labāku sniegumu, ir ļoti līdzīgi mūsu apņēmībai nemitīgi uzlabot mūsu produktus. Mēs priecājamies par iespēju veidot mūsu partnerību, turpinot kopīgi attīstīties,” teica “Toyo Tire Holdings of Europe” pārdošanas un mārketinga direktors Ralfs Gutena (Ralf Gutena).

Jaunākās ziņas