Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

“AIG Womens Open” oficiālā atbalstītāja statuss atjaunots

2023. gada 3. augusts

Toyo Tires atkal kļūst par 2023. gada sieviešu atklātā golfa čempionāta “AIG Women’s Open”, kas norisinās golfa klubā “Walton Heath”, partneri.

Toyo Tires finansiālais atbalsts atklātajam golfa čempionātam “AIG Women’s Open” ir kļuvis tradicionāls. Piekto gadu pēc kārtas Japāņu riepu ražotājs uztur partnerattiecības ar “AIG Women’s Open” – vienu no visādā ziņā starptautiskiem un prestižākajiem sieviešu turnīriem – kā čempionāta atbalstītājs un oficiālais riepu piegādātājs. Šogad turnīra norises vieta ir golfa klubs “Walton Heath” Sari grāfistē no 10.–13. augustam.

Pirmais turnīrs notika 1976. gadā, un kopš tiem laikiem “AIG Women’s Open” ir kļuvis par vienu no pieciem svarīgākajiem sieviešu golfa čempionātiem. Šī gada sacensībās par trofeju kluba “Walton Heath” augstākās kvalitātes starptautiskajā laukumā sacentīsies 144 spēlētājas. Savu “AIG Women’s Open” čempiona titulu aizstāvēs Ziemeļāfrikas spēlētāja Ešlija Bjuhaja (Ashleigh Buhai), kura pērn savu pirmo uzvaru ir guvusi golfa galvenajās sacensībās Mjūrfildā.

Šogad čempionāts organizēts Sari grāfistes golfa klubā “Walton Heath” ar ievērojamu balvu fondu – 7,3 miljoni dolāru (tie ir aptuveni 6,7 miljoni eiro). Toyo Tires ir čempionāta “AIG Women’s Open” partneris kopš 2019. gada, kad čempionāts notika Vobērnā, Anglijā, 2020. gadā – golfa klubā “Royal Troon” Skotijā, 2021. gadā – golfa laukumā “Carnoustie” un pērn – Mjūrfildā.

Toyo Tires atkal nodrošinās pilnvērtīgas reportāžas un turnīra laikā aktīvi atbalstīs šīs svarīgākās sporta sacensības ar reklāmām Sky TV televīzijā, kā arī citos plašsaziņas līdzekļos un sociālajos tīklos.

Jaunākās ziņas