Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Toyo Tires izveido partnerību ar Losandželosas “Dodgers”

2024. gada 29. februāris

Uzņēmums “Toyo Tire USA Corp.” ir parakstījis līgumu par sponsorēšanu ar Augstākās līgas beisbola komandu – Losandželosas “Dodgers” (“LA Dodgers”).

Komanda “LA Dodgers” ir viena no prestižākajām augstāko līgu beisbola komandām, kurai ir cieša saite ar Japānu plašā nozīmē – no 1950. gados notikušajām draudzības spēlēm līdz sadarbībai ar Japānas populārākajiem un veiksmīgākajiem spēlētājiem. Komanda var lepoties ar to, ka pašmāju stadionā “Dodger Stadium” pulcē pasaulē lielāko apmeklētāju skaitu profesionālajā sportā – vairāk nekā 4 miljonus cilvēku gadā. Komandai ir 120 miljoni fanu visā pasaulē.

Toyo Tires bija pirmais Japānas riepu ražotājs, kas izvērsa uzņēmējdarbību Amerikas Savienoto Valstu tirgū 1966. gadā. Savukārt 2004. gadā Toyo Tires nodibināja automobiļu riepu ražošanas filiāli Gruzijā –“Toyo Tire North America Manufacturing Inc.”–, kā arī uzņēmums īpaši aktīvi darbojas Ziemeļamerikas apvidus auto un pikapu liela diametra riepu tirgū.

Toyo Tires ar noslēgto piecu gadu partnerības līgumu veido ciešākus sakarus ar ASV. Līdztekus “LA Dodgers” panākumiem Toyo Tires zīmola logotips būs redzams uz stadiona “Dodger Stadium” izkārtnēm un fona paneļiem interviju laikā.

 


 

Par Losandželosas “Dodgers”

Losandželosas “Dodgers” franšīzei tradicionāli piemīt lepnums un izcilība. Atzinību tai nesusi uzvara septiņos starptautiskos beisbola čempionātos “World Series” un 24 Nacionālās līgas čempionātos kopš darbības uzsākšanas 1890. gadā Bruklinā. Augstākās līgas 2020. gada pasaules čempioni beisbolā “Dodgers” ir saņēmuši ESPN novērtējumu – gada komanda humānās palīdzības sniegšanā. Sekmējot beisbola uzvaru kultūru un dāvājot faniem pirmklasīgas sajūtas stadionā “Dodger Stadium”, komanda ir apņēmusies veidot stabilu partnerību ar vietējām kopienām.

“Dodgers” ir pasaulē iecienītākā sporta franšīze, kas lepojas ar ievērojamāko apmeklētāju skaitu Augstākās līgas vēsturē.

Jaunākās ziņas