Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Toyo Tires partnerība ar golfa spēlētāju Juku Saso

2024. gada 21. februāris

Holdinga “Toyo Tire Holdings of Europe GmbH” mātesuzņēmums “Toyo Tire Corporation” un Japānas profesionālā golfa spēlētāja Juka Saso (Yuka Saso) parakstīja līgumu par sponsorēšanu.

Viens no Toyo Tires zīmola popularizēšanas veidiem ir uzņēmuma sniegtais atbalsts sportistiem, kuri tiecas uz virsotni un izaicina pasauli. Esam priecīgi sveikt Juku Saso kā jauno dalībnieci komandā “Team Toyo Tires”, kuru sponsorē mūsu uzņēmums! Vēl būdama amatiere, vien 14 gadu vecumā viņa izcīnīja lielisku uzvaru sieviešu turnīrā Filipīnās “ICTSI Eagle Ridge Ladies Invitational”. Kļūstot par profesionālu spēlētāju 2019. gadā, Juko aktīvi piedalījās starptautiskos pasākumos, pirmo uzvaru gūstot 2020. gada turnīrā “NEC Karuizawa 72 Golf” un pirmo nozīmīgo uzvaru – 2021. gada ASV atklātajā sieviešu turnīrā.

Komentējot šo partnerību, Juka Saso sacīja: “Nesen esam noslēguši līgumu par sponsorēšanu ar uzņēmumu Toyo Tires. Esmu ļoti laimīga un pagodināta būt par komandas “Team Toyo Tires” dalībnieci. Ar patiesu prieku gaidu mūsu turpmāko kopīgo virzību pasaules arēnā! Darīšu visu, kas manos spēkos, lai augtu kā profesionāla golfa spēlētāja un kā cilvēks.”

Sponsorēšana ir vēl viens no veidiem, kā paust uzņēmuma zīmola vēstījumu “Atvērtie ceļi gaida” – tas izsaka iespējas, kas paveras ar Toyo Tires produktiem.

Jaunākās ziņas