Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Toyo Tires izstādē “Tokyo Auto Salon 2024”

2023. gada 12. decembris

“Toyo Tire Holdings of Europe GmbH” (prezidents: Kenta Kuribajaši (Kenta Kuribayashi) ir paziņojis, ka uzņēmums Toyo Tires tiks prezentēts pasaules slavenajā automašīnu izstādē ”Tokyo Auto Salon”. Pasākums trīs dienas norisināsies vietā ar nosaukumu “Makuhari Messe” (t. i., Japānas Konferenču centrā Čibas pilsētā) – no piektdienas, 2024. gada 12. janvāra, līdz svētdienai, 13. janvārim. “Tokyo Auto Salon” ir viens no pasaulē lielākajiem tūningotu mašīnu šoviem.

Toyo Tires booth (preview image)

Toyo Tires stends (priekšskatīt attēlu)

Toyo Tires stends, ar kuru uzņēmums piedalās izstādē “Tokyo Auto Salon”, ir radīts ar koncepciju “Aktīva ilgtspējība ar Toyo Tires”. Piedaloties izstādē ar oriģināliem tūningotiem, ar Toyo Tires riepām aprīkotiem, transportlīdzekļiem un plašu produktu līniju, kas apvieno veiktspēju un dizainu, zīmols mudina uz darbību saiknē ar mobilitāti. Stends pauž dalības prieku, vienlaicīgi drosmīgi “runājot” par grūtībām. Ilustrējot, cik daudz ir sasniegts ietekmes uz vidi mazināšanā, kuras mērķis ir ilgtspējīgas mobilitātes sabiedrības īstenošana, mēs prezentējam konceptriepas ar augstāko ilgtspējīgo materiālu proporciju.

Pasākuma laikā tiks rīkoti sarunu šovi ar mūsu partneriem, tostarp globālo zīmola vēstnesi Maiklu Videtu (Michael Whiddett), kurš ir pazīstams arī kā Trakais Maiks, zīmola “Proxes” vēstnesi Takajuki Kinostu (Takayuki Kinoshita) un “D1 Grand Prix 2023” sērijas čempionu Hidejuki Fudzino (Hideyuki Fujino). To visu papildinās mūsu partnera “Team JAOS” pārstāvja Tomonori Noto (Tomonori Noto) stāsts par izaicinājuma “Score Baja 1000” aizkulisēm, savukārt mēs prezentēsim savu produktu priekšrocības, par ko pavēstīs Toyo Tires darbinieki – bijušie e-motorsporta pasaules čempioni.

No šodienas mūsu Japānas tīmekļa vietnē ir pieejama speciāla vietne, kura ir saistīta ar Toyo Tires stendu izstādē “Tokyo Auto Salon” (https://www.toyotires.jp/TAS2024/ ). Priecāsimies jūs redzēt Toyo Tires stendā, kas atrodas šeit: East 8 Hall, 807.

Lai saņemtu plašāku informāciju par automašīnu izstādi “Tokyo Auto salon 2024”, lūdzu, apmeklējiet oficiālo vietni.
https://www.tokyoautosalon.jp/2024/

 

Jaunākās ziņas