Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Super 7 by Toyo Tires ar rekordlielu dalībnieku skaitu

2022. gada 18. novembris

Notiek sagatavošanās lielāko Portugāles motosporta viena zīmola sacīkšu 14. sezonas noslēgumam Eštorilas autodromā (Estoril Circuit) ar visu laiku lielāko dalībnieku skaitu.

2009. gadā uzsāktais sporta pasākums Super Seven by Toyo Tires tiek uzskatīts par Portugāles motosporta visaizraujošākajām viena zīmola sacīkstēm ar asāko konkurenci un ilgāko braukšanas laiku. Pamatā ir divas ikoniskās Caterham Seven (420R un320R) versijas, kas iedalītas trijās kategorijās (420R, 420R Gentleman un 320R) un sacenšas vienā un tai pašā trasē un laikā, taču ar neatkarīgām un īpašām iezīmēm. Visos pasākumos notiek divi brīvie treniņbraucieni, divi 15 minūšu treniņbraucieni un trīs 20, 25 un 30 minūšu sacīkstes.

No 18. līdz 20. novembrim Eštorilas autodromā tiks organizēts Super Seven by Toyo Tires 14. sērijas fināls. Keteremas festivālā (Caterham Festival) sacentīsies kopskaitā 102 automobiļi un 113 braucēji – tas ir jauns rekords. Ar pilniem aizžogojumiem 420R un 320R klasēs Portugāles aizraujošākais motosporta seriāls atgriežas Eštorilas trasē, kas reiz ir bijusi leģendāro Portugāles Grand Prix sacensību norises vieta.

Sestdienas braucieni ir autovadītāju kvalifikācijas sacensības svētdienas sacīkstēm. Svētdien notiks divas fināla sacīkstes, kurās braucēji cīnīsies par uzvaru.

Liels jaunums Keteremas festivālā ir Caterham 320R (ar 1600cc dzinēju aprīkotam automobilim) veltītais aizžogojums, kur trīs klātesošās tautas startēs vienā trasē no pirmās minūtes. Portugāļu braucējiem cīņā par labāko izvietojumu piebiedrosies deviņi angļu un pieci franču sāncenši.

Keteremas festivāla programma ir sadalīta trijās dienās, kas ietver: divus individuālos treniņbraucienus katrā kategorijā, divus braucienus ar laika kontroli, kā arī divas kvalifikācijas sacensības, kurām seko vēl divas fināla sacensības, kas izšķirs uzvarētājus, ar kopēju laiku trasē – 155 minūtes.

Sestdienas un svētdienas sacensības tiks pārraidītas tiešraidē RM Motorsport YouTube kanālā un Super Seven by Toyo Tires (@supersevenbytoyotires) sociālajos tīkols (Facebook un Instagram). Visu informāciju par autosacīkstēm varat atrast šeit: www.crm-motorsport.com.

Jaunākās ziņas