Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Atjaunota partnerība ar Japānas futbola izlasi

2023. gada 27. septembris

Toyo Tires bija Japānas futbola izlases (zināmas arī ar nosaukumu “Samurai Blue”) atbalstītājs kopš 2021. gada. Šogad šī partnerība tika atjaunota. Lai nosvinētu tās atsākšanu, uzņēmums Toyo Tires ir izlaidis TV reklāmu ar nosaukumu “Blue, passionate, run” (no angļu val. zils, kaismīgs, skrien).

Šis nosaukums norāda uz to, ka uzņēmumam Toyo Tires ir vairāk kopīga ar Japānas futbola izlasi nekā tikai zilā krāsa. Līdzīgi kā Japānas futbola izlases sportisti nenogurstoši cenšas un bezbailīgi izaicina sevi, arī Toyo Tires nemitīgi cenšas pārsteigt un iedvesmot ar drošsirdību un bezbailību.

Tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc Toyo Tires ir sapulcējis visus “Samurai Blue” fanus un atbalstītājus televīzijas programmā “Toyo Tires presents BLUE SUPPORTERS” (no angļu val. Toyo Tires piedāvā - BLUE atbalstītāji), lai atbalstītu Japānas futbola izlasi Pasaules kausā Katarā un dalītos ar savu kaismīgu attieksmi pret šo sportu. Ar šo rīcību Toyo Tires ne vien nodrošināja komandas autobusam riepas, bet arī YouTube pārraides reāllaikā, pavadot Japānas futbola izlasi ceļā uz Pasaules kausu. Japānas izlases komandu atbalstīja arī ar reklāmām, piemēram, metro stacijās vai uz pilsētas LED sienām Tokijā un Osakā.

Jaunie TV reklāmpunkti lieliski iederas atbalsta kampaņā, un (līdzīgi kā iepriekšējie) tie tiks rādīti ne tikai metro stacijās, bet arī televīzijā. Nākamais Pasaules kauss ir gaidāms 2026. gadā Kanādā. Tas ir pietiekami ilgs laiks, lai Toyo Tires kopīgā ceļā ar Japānas futbola izlasi pagūtu ģenerēt oriģinālas idejas un dalīties savā degsmē attiecībā uz šo sportu.


 

 

Jaunākās ziņas