Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Proxes Sport 2 riepai “Red Dot Design Award” balva

2023. gada 16. jūnijs

Proxes Sport 2 –ultraaugstas efektivitātes riepa – 2023. gada konkursā ir ieguvusi prestižo dizaina balvu “Red Dot Design Award”.

Uz “Red Dot” žūriju lielu iespaidu atstāja asimetriskais protektora raksts ar diagonālajām krusteniskajām sānu rievām, kas nodrošina vienmērīgu kontakta spiediena sadali, uzlabo veiktspēju, bremzējot gan uz mitra, gan sausa ceļa seguma. Ir arī dažādi gumijas savienojumi: iekšpusē tiek izmantota elastīga polimēru matrica (tādējādi riepa “apskauj” ceļa virsmu), savukārt ārpusē ir izvēlēta speciāla elastīga gumija, lai uzlabotu saķeri. Optimizētais sāna profils kontrolē lielu spēku, kas ģenerējas līkumos.

Kopš 1955. gada “Red Dot” vērtē labākos dizainus, izaugot par lielāko dizainu konkursu pasaulē. Ik gadu konkursā “Red Dot Award” produktus godalgo par dizainu, estētisku un pievilcīgu veidolu, funkcionalitāti un novitāti. Dizaina balvas ieguvējus vieno izcila dizaina kvalitāte.

2022. gadā izlaistā Proxes Sport 2 tika konstruēta ar nanotehnoloģiju izmantošanu, lai pārvaldītu augsta piedziņas griezes momenta veiktspēju. Sporta braucēji var baudīt aizraujošu un stabilu veiktspēju drošos apstākļos, pateicoties precīzai vadāmībai un izcilai saķerei ar mitru segumu.

Riepas sniegums jau ir guvis atzinību. Šī gada iepriekšējos mēnešos riepu notestēja autožurnāls "Auto Bild" un piešķīra rekomendācijas atzīmi “Labi”. Šis pēdējais, “Red Dot Award”, apbalvojums, pasvītro Toyo Tires produktu izcilību.

Jaunākās ziņas