Meklēt
Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Uzvara Marokas rallijā

2024. gada 18. oktobris

Toyo Tires riepas Open Country M/T R, kas ražotas no ilgtspējīgām izejvielām, tika nodrošinātas komandai Team Land Cruiser Toyota Autobody (TLC) dalībai Marokas 2024. gada rallijā, kas norisināsies no piektdienas, 4. oktobra, līdz piektdienai, 11. oktobrim. Komandas automobiļi Toyota Land Cruiser 300GR Sport triumfēja Āfrikas rallijreidā savā klasē.

Uzvara tika gūta divās klasēs, abās sacenšoties ar komandas automobiļiem Land Cruiser 300 GR Sport. Automobili #500 vadīja Ronalds Baso (Ronald Basso) un triumfēja FIA sacensībās sērijveida automobiļu klasē, savukārt Akiras Miuras (Akira Miura) automobilis #701 plūca laurus klasē Open Auto valsts sacensībās, kas noritēja vienlaikus tajā pašā maršrutā.

Marokas rallijs ir daļa no pasaules augstākā līmeņa bezceļa rallijreida sacensību sērijas, Pasaules rallijreida čempionāts, ko pārvalda FIA. Parasti šis rallijs ir kā iesildīšanās pirms Dakaras rallija, kas seko pēc tam ik janvāri – tajā piedalās daudzi braucēji, lai veiktu savu transportlīdzekļu un riepu galīgās pārveides, pirms startēt Saūda Arābijā.

Nolūkā atbalstīt TLC tieksmi 12. reizi pēc kārtas uzvarēt Dakaras rallija sērijveida automobiļu klasē riepas Open Country M/T-R tika speciāli izstrādātas izcilas vilces nodrošināšanai uz nelīdzeniem grūti izbraucamiem ceļiem un smilšainām kāpām.

Marokas rallijs ir nogurdinošs 2468 kilometru garš sacīkšu maršruts, kuros dalībniekiem jāpārvar pieci izaicinoši posmi. Miura un Baso sekmīgi spēja tikt galā ar grūtajiem apstākļiem, lai uzvarētu attiecīgajās klasēs.

Toyo Tires izmanto bezceļa autosacīkstēs, sūros vides apstākļos veidoto pieredzi, lai uzlabotu pikapiem un apvidus automobiļiem paredzēto riepu izstrādi un noslīpētu veiktspēju. Sacīkstēs gūtie atklājumi tiek nodoti produktu izstrādē, tādējādi nodrošinot labāku veiktspēju, augstāku kvalitāti, kā arī pievilcīgus produktus pasaules mērogā.

 

Jaunākās ziņas