Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Ralfs Gutena iecelts par pārdošanas un mārketinga direktoru

2023. gada 10. jūlijs

1. jūlijā Ralfs Gutena (Ralf Gutena) tikai iecelts par jauno pārdošanas un mārketinga direktoru.

Ralfa Gutenas 23 gadu pieredze riepu biznesā un plaša pieredze nozarē un tirdzniecībā ir lielisks papildinājums Toyo Tire Holdings of Europe GmbH uzņēmuma vadības komandai. Viņš ir ieņēmis vairākus vadošus amatus, tostarp pēdējo trīs gadu laikā ir bijis Eiropas reģiona uzņēmējdarbības attīstības direktors lielā riepu ražošanas uzņēmumā. Atzinību nozarē viņš ir nopelnījis ar savu padziļinātu tirgus izpratni un veiksmīgām pārdošanas un mārketinga stratēģijām.


Ralfs Gutena kā pārdošanas un mārketinga direktors būs atbildīgs par Toyo Tire ienākšanu Eiropas tirgū. Tas būs jāpanāk ciešā sadarbībā ar Eiropas pārdošanas un mārketinga komandām, lai turpinātu virzīt uzņēmuma izaugsmi un panākumus Eiropā. Ralfa eksperta zināšanas par tirgus attīstību, attiecībām ar klientiem un pārdošanas stratēģijām palīdzēs vēl vairāk stiprināt Toyo Tire uzņēmuma pozīcijas kā viena no vadošajiem riepu piegādātājiem Eiropā.


Toyo Tire ir cienījams un vērtīgs tirgus spēlētājs ar iespaidīgu produktu klāstu un stingru apņēmību tiekties pēc inovācijām un kvalitātes,” sacījis Ralfs Gutena, “Man ir liels prieks būt par šī dinamiskā uzņēmuma daļu, un es ļoti vēlos pielietot savu pieredzi un prasmes, lai turpinātu veicināt Toyo Tire izaugsmi Eiropā.”

 

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH prezidents Kenta Kuribajaši (Kenta Kuribayashi) ir izteicis savu prieku par Ralfa Gutenas iecelšanu: “Mēs esam pārleicināti, ka Ralfa plašā pieredze, bagātīgās zināšanas un padziļinātā izpratne ievērojami sekmēs Toyo Tire nākotnes izaugsmi Eiropā. Viņa apņēmība un tirgus prasību izpratne padarīja Ralfu par ideālu kandidātu šim jaunizveidotajam amatam.”

 

Ar Ralfu Gutenu jaunajā pārdošanas un mārketinga direktora amatā Toyo Tire Holdings of Europe GmbH uzņēmumam ir ideāli nosacījumi, lai turpinātu sekmēt savu izaugsmi Eiropā un stiprinātu savas pozīcijas kā viena no vadošajiem riepu piegādātājiem visā pasaulē.

Jaunākās ziņas