Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Šajā nedēļas nogalē sākas autosacīkšu sezona Nirburgringā

2023. gada 15. marts

Toyo Tires paziņo, ka veidos komandu sadarbībā ar Ring Racing dalībai autosacīkstēs "2023 ADAC TotalEnergies 24h race", kas norisināsies Nirburgringā no 17. līdz 21. maijam. Komanda piedalīsies arī Nirburgringas izturības sacīkšu sērijā (NLS).

24 stundu ātrumsacīkstes ir vienas no slavenākajām un izaicinošākajām sacensībām pasaulē, un Toyo Tires priecājas par iespēju tajās atkal piedalīties. Nirburgringas izturības sacīkšu sērijā ir deviņi braucieni, kuru ilgums svārstās no 4 līdz 12 stundām.

Braucieni norisināsies trasē, kuru veido 25 kilometru gara Nirburgringas Grand Prix autodroma un Nordšleifes trases kombinācija.  2023. gadā mēs sacentīsimies visās autosacīkstēs kopā ar partneri Ring Racing. Tā ir pieredzējusī komanda, ar kuru esam sadarbojušies jau septiņus gadus, kas turklāt ir strādājusi kopā ar dažiem vadošiem uzņēmumiem automobiļu nozarē.

The Proxes Slick riepa, kas atbilst Nirburgringas tehniskajiem noteikumiem, ir autosacīkšu produkts, kuru izstrādāja ekskluzīvi automobilim Toyota GR Supra GT4, lai gūtu uzvaru čempionātā SP10 klasē (GT4 automobiļi).

Toyo Tires liks lietā datus, atsauksmes un pieredzi, kas uzkrāta, piedaloties motosporta sacīkstēs, lai veicinātu pilsētas riepu attīstību un ražotu augstas kvalitātes riepas braukšanai uz ceļiem.

Jaunākās ziņas