Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Proxes Comfort iegūst 2. vietu

2023. gada 11. augusts

Toyo Tires Proxes Comfort riepai tika piešķirta 2. vieta britu auto žurnāla “Auto Express” 2023. gada vasaras riepu testā, kopvērtējumā nopelnot 98,9 %, un riepu žurnāla statusu – “Ieteicama” riepa.

Iknedēļas žurnāls “Auto Express” ir lielākais žurnāls autobraucējiem Lielbritānija. Šo žurnālu atpazīst un augstu ciena par tā detalizētajiem jaunāko automobiļu pārskatiem un testiem. Žurnāla riepu testu gaida ar nepacietību, un daudzi ar to iepazīstas. Žurnāls izteica komplimentu par šo riepu, rakstot: “Toyo ir radījis iespaidīgi pilnīgu, labi sabalansētu paketi visu testu kontekstā. Ar Proxes Comfort ir arī diezgan liela bauda braukt.”

Žurnāla pārstāvji apraksta turpinājuma norāda, ka “riepai ir līdzsvarota veiktspēja visās disciplīnās…”, kā arī “…pārliecinoši rezultāti sausos apstākļos…”, piebilstot, ka “Proxes riepa atpalika par mazāk nekā metru no pārējām labākajām bremzēšanas testā un bija sekundi lēnāka vadāmības pārbaudes laukumā nekā uzvarētāja riepa.”

Papildus atstātajam iespaidam veiktspējas testos, žurnāla pārstāvji atzīmēja, ka “Toyo finišēja trešā degvielas ekonomijas kategorijā…”

Uzņēmuma Toyo Tires jaunajā Eiropas rūpnīcā Serbijā ražotā riepa Proxes Comfort tika izstrādāta, lai atbilstu tehnoloģiski modernizētiem transportlīdzekļiem, kuriem ir nepieciešama stabilitāte, braucot lielā ātrumā, un komfortabla klusa braukšana lielos attālumos. Izcila vadāmība un bremzēšana nodrošina braucējiem pirmšķirīgas un mierīgas braukšanas baudu.

Jaunākās ziņas