Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Ralfs Gutena iecelts par “Toyo Tire Deutschland” prezidentu

2024. gada 3. janvāris

 

 

Mārketinga un pārdošanas direktors Ralfs Gutena ir iecelts par “Toyo Tire Deutschland GmbH” prezidentu. Stājoties šajā amatā, Ralfs Gutena papildu pašreizējam darbam pārņems Vācijas filiāles vadību un stratēģisko attīstību. Iepriekšējais prezidents Kenta Kuribajaši (Kenta Kuribayashi), sveicot šajā iecelšanā, ir teicis: “Esmu pārliecināts, ka Ralfa bagātīgās zināšanas un pieredze padara viņu par šim amatam ideāli piemērotu cilvēku. Tāpēc man ir liels prieks par to, ka Ralfs uzņemas papildu funkcijas uzņēmumā “Toyo Tire Deutschland.”

Komentējot šo iecelšanu, Ralfs Gutena ir sacījis: “Man ir liels gods un vienlaikus arī saviļņojošs izaicinājums uzņemties “Toyo Tire Deutschland GmbH” prezidenta amatu. Es priecājos par iespēju virzīt mūsu uzņēmējdarbības izaugsmi un attīstību Vācijā vēl intensīvāk un esmu pateicīgs par Toyo Tires vadības uzticēšanos man.”

Toyo Tire stratēģisko mērķu uzmanības centrā ir turpmāka uzņēmuma klātbūtnes un ieguldījuma palielināšana, lai spētu pildīt nākotnes uzdevumus, ko mainīgais tirgus liek pretī.

Jaunākās ziņas