Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Prezidentam pasniegta Medaļa ar gaiši zilo lenti

2023. gada 2. novembris

Toyo Tires prezidentam un izpilddirektoram Takaši Šimidzu (Takashi Shimizu) kungam pasniegta Medaļa ar gaiši zilo lenti

Uzņēmums “Toyo Tire Holdings of Europe” (prezidents Kenta Kuribajaši (Kenta Kuribayashi)) ziņo, ka Takaši Šimidzu – korporācijas “Toyo Tire Corporation” pārstāvošajam direktoram, prezidentam un izpilddirektoram – 2003. gada rudens medaļu pasniegšanas ceremonijā ir pasniegta Medaļa ar gaiši zilo lenti.

Goda medaļas piešķir Japānas imperators cilvēkiem, kuri paveikuši apbalvojuma cienīgus darbus vai sasnieguši izcilību savā darbības jomā. Goda medaļas pasniedz divreiz gadā – 29. aprīlī (imperatora Šovas (Shōwa) dzimšanas dienā) un 3. novembrī (imperatora Meidzi (Meiji) dzimšanas dienā).

Takaši kungam šis goda apbalvojums ir piešķirts kā atzinība par viņa izcilu ieguldījumu mobilitātes sabiedrības attīstībā, kas veikts, pārvaldot uzņēmējdarbību, automašīnu riepu un komponentu ražošanu un tirdzniecību, kā arī gumijas nozari kopumā – tas viss tirdzniecības organizāciju, tostarp Japānas Automašīnu riepu ražotāju apvienības (Automobile Tyre Manufacturers Association, Inc. jeb JATMA) un Japānas Gumijas ražotāju apvienības (Japan Rubber Manufacturers Association jeb JRMA) priekšsēdētāja/prezidenta statusā.

■ Šimidzu kunga komentārs:

“Es ar pazemību un pagodinājumu pieņēmu šo Medaļu ar gaiši zilo lenti, ticot, ka tā patiesi pārsniedz to, ko esmu pelnījis. Būtu neiespējami saņemt šo prestižo atzinību bez visaugstsirdīgākā atbalsta un sadarbības no mūsu klientu, darbinieku un citu iesaistīto cilvēku puses – es gribētu sirsnīgi pateikties viņiem.

Kopš uzņēmos “Toyo Tire Corporation” prezidenta un izpilddirektora pienākumus 2015. gadā, esmu nodevies tam, lai pārveidotu mūsu pārvaldības pamatus un nostiprinātu mūsu klātbūtni visā pasaulē. Esmu apņemies arī turpmāk pievērsties tādu produktu radīšanai, kas nes sajūsmu un pārsteidz, un kas pārsniedz klienta gaidas un uzlabo sabiedrības dzīvi, kā nosprausts mūsu uzņēmuma filozofijā. Būšu augstākā mērā pateicīgs par jūsu padomiem un iedrošinājumu arī turpmāk.”

■ Toyo Tire Corporation” pārstāvošā direktora, prezidenta un izpilddirektora Takaši Šimidzu dzīvesgājums

profile photo_takashi shimizu_231102

Dzimšanas datums

 1961. gada 2. aprīlis

 Akadēmiskā izglītība

 1985. gada marts: pabeidzis Došišas Universitātes Ekonomikas fakultāti

 Profesionālā karjera

 1985. gada aprīlis: piebiedrojies korporācijai “Toyo Tire Corporation”

 

 2010. gada aprīlis: “Toyo Tire Holdings of Americas Inc.” prezidents

 

 2013. gada janvāris: korporācijas “Toyo Tire Corporation” riepu plānošanas dienesta ģenerāldirektors

 

 2014. gada marts: uzņēmuma amatpersona; korporācijas “Toyo Tire Corporation” Riepu uzņēmējdarbības grupas centrālā biroja riepu plānošanas dienesta ģenerāldirektors

 

 2015. gada jūlijs: uzņēmuma vecākā amatpersona; korporācijas “Toyo Tire Corporation” Riepu uzņēmējdarbības grupas centrālā biroja riepu plānošanas dienesta ģenerāldirektors

 

 2015. gada novembris: korporācijas “Toyo Tire Corporation” pārstāvošais direktors, prezidents un izpilddirektors (pašreizējais amats)

 

■ Organizācijās un valsts iestādēs ieņemamie amati 

 2018. gada maijs            

 Japānas Automašīnu riepu ražotāju apvienības (JATMA) priekšsēdētājs (līdz 2020. gada maijam)        

 Godīgās riepu tirdzniecības padomes priekšsēdētājs (līdz 2020. gadam maijam)

 2020. gada maijs

 organizācijas “Osaka Gomu Kougyoukai” priekšsēdētājs (pašreizējais amats)

 2022. gada maijs

 Japānas Gumijas ražotāju apvienības (JRMA) prezidents (pašreizējais amats)

Jaunākās ziņas