Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Vietas uz pjedestāla “Gan Trigger” riteņbraucējiem

2023. gada 4. jūlijs

Rjo Šimada (Ryo Shimada) Visjapānas BMX riteņbraukšanas čempionātā ieņēma trešo vietu vīriešu elites kategorijā, tikmēr Neneka Nišimura (Neneka Nishimura) finišēja otrā sieviešu U-23 kategorijā.

Shimada, right, celebrates P3 on the podium

40. Visjapānas BMX riteņbraukšanas čempionāts Osakas prefektūras Sakai pilsētā norisinājās ar Toyo Tires kā galvenā līdzsponsora atbalstu no sestdienas, 1. jūlija, līdz svētdienai, 2. jūlijam. Toyo Tires sponsorētajai komandai “Gan Trigger” divi no trim riteņbraucējiem ieguva vietas uz pjedestāla. Trešais sportists, Kiki Jošimura (Kiki Yoshimura), nevarēja piedalīties traumas dēļ.

Arī Rjo Šimadas braucienu vīriešu elites kategorijā ietekmēja trauma, bet, par spīti tai, viņš neatlaidās cīņā par uzvaru pirmajā posmā, uzņemoties izaicinošu kursu. Līdz pašam finālam viņš uzturēja šo agresīvo nostāju, finišējot trešais kopvērtējumā.

Nišimura, kvalificējās U-23 kategorijai (ieviesta iepriekšējā gadā) un virzījās ar lielāku optimismu nekā ierasti.  Uzliekot sev mērķi – 10 secīgas uzvaras Visjapānas turnīrā, – viņa pēc secīgām uzvarām čempionātā savās juniora dienās bija viena soļa attālumā no sava mērķa, pirms finišēt otrajā vietā.

Novembra Japānas kauss būs nākamais “kaujas lauks” par piedāvāto titulu – Japānas čempions. Izmantojot šinī turnīrā gūto vilšanos kā tramplīnu, abi sportisti pašaizliedzīgi trenēsies, lai atgūtu kroni.

Jaunākās ziņas