Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Trakais Maiks piedalās “Pikes Peak” sacensībās

2023. gada 20. jūnijs

Toyo Tires zīmola vēstnieks Maikls Videts (Michael Whiddett), pazīstams kā Trakais Maiks, piedalīsies “Pikes Peak International Hill Climb” kalnā braukšanas sacensībās savā Mazda 3 automobilī. Sacīkstes augstu Kolorādo klinšu kalnos norisināsies 25. jūnijā.

Trakais Maiks piedalīsies sacīkšu paraugdemonstrējumu klasē ar savu Mazda 3 "Bullet" automobili, izmantojot Toyo Tires ultraaugstas efektivitātes riepas "Proxes". Paraugdemonstrējumu klase ir paredzēta prototipiem, kuri ir radīti sacīkšu garā – “motorsporta tehnoloģiju un autotransporta inženierijas praktiskās izmantošanas veicināšana un demonstrēšana”. Šīgada sērijā MAZDA SPIRIT RACING, Red Bull, TCP MAGIC un Trakais Maiks apvienosies ar Toyo Tires, ceļā uz mērķi – uzvaru klasē.

Paiksa smaile (Pikes Peak) slejas virs Klinšu kalnu dienvidu Priekšējās grēdas   4 301 metru augstumā. Katru gadu “Pikes Peak International Hill Climb” kalnu braukšanas sacensības, kuras pazīst ar nosaukumu “Traukties mākoņos” (Race to the Clouds), notiek uz baisām nogāzēm. Pārvarot maršruta kopējo distanci 20 km garumā, sāncenši rāpjas 1 400 metru augstumā ar 156 līkumiem, lai sasniegtu virsotni.

Proxes Slick riepas ir izstrādātas, lai adaptētos svārstībām gaisa spiedienā, kuras ir saistītas ar augstuma izmaiņām un laikapstākļiem lielā augstumā. Sacensību riepa ir izstrādāta, lai izturētu sūrus vides apstākļus un mainīgu ceļa virsmu, ko Maiks izjutīs uz Paiksa smailes. Videtam bija iespēja notestēt riepas svētdien, 4. jūnijā, kad viņš piedalījās oficiālajā testa braucienā pirms galvenajām sacensībām. Ar Proxes gludajām riepām uz Mazda 3 Maiks kvalificējās 1. vietā paraugdemonstrējumu klasē, nodrošinot sev pārliecības pilnu startu.

Empīriskus datus, kas uzkrāti, piedaloties motorsporta sacīkstēs, Toyo Tires liek lietā produktu izstrādē, uzlabojot augstas kvalitātes, augsta snieguma riepu ražošanu.

Jaunākās ziņas