Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Open Country ATIII iegūst Japānas balvu

2023. gada 30. jūnijs

Nikkan Jidosha Shimbun (日刊自動車新聞) preču apbalvojums, kura aizsākumi ir meklējami 1987. gadā, piešķir atzinības balvu izstrādājumiem, kas devuši ieguldījumu automobiļu preču nozarē. Šis gads ir 36. reize, kad apbalvojumi tiek piešķirti. Automobiļu rezerves daļas, kuras pieteiktas un izlaistas no 2022. gada aprīļa līdz 2023. gada jūnijam, var pretendēt uz novērtēšanu. Atlases procesā ņem vērā arī pārdošanas apjomus, attīstības idejas, aktualitāti, ieguldījumu nozarē un sociālos apstākļus. . Turklāt atlases komisija ir izmantojusi automobiļu rezerves daļu mazumtirgotāju un autoservisu pārstāvju aptaujas rezultātus, lai sniegtu visaptverošu un objektīvu rezerves daļu novērtējumu.


Open Country ATIII, kas šogad ieguva balvu riepu kategorijā, ir apvidus (All Terrain) kategorijas izstrādājums, kas atbalsta kombinētu braukšanu dažādos laika un ceļa apstākļos. Kopš tā izlaišanas Ziemeļamērikas tirgū, SUV automobiļu dzimtenē, tā ir guvusi spēcīgu atbalstu, un, sekojot izlaišanai Japānā 2022. gadā, riepa šogad ir laista arī Eiropas tirgū.

Spēcīgs raksta dizains ar lieliem blokiem, novietots uz protektora, nodrošina stabilu un ērtu braukšanu uz ceļa, kā arī uz nelīdzenām ceļa virsmām, tādām kā kempinga vietas un meža ceļi. Turklāt tā atbilst trīs virsotņu kalna un sniegpārslas simbola (Three Peak Mountain Snowflake jeb 3PMSF) prasībām, garantējot veiktspēju arī ziemā, tādējādi riepu var lietot neatkarīgi no sezonas. Augstas pakāpes interese par vissezonas, apvidus izstrādājumiem, kuros cenšas apvienot gan dizaina, gan veiktspējas priekšrocības patērētājam, ir arī iemesls riepas augstajam novērtējumam.

Jaunākās ziņas