Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Toyo Tires izlaiž Open Country ATIII

2023. gada 27. jūnijs

Eiropā ir izlaista apvidus, vissezonas riepa Open Country ATIII. Jaunajai apvidus riepai, kas paredzēta SUV un 4x4 automobiļiem, visi izmēri ir ar trīs virsotņu kalna un sniegpārslas simbolu (Three Peak Mountain Snowflake jeb 3PMSF), piedāvājot papildu funkcionalitāti viscaur gadu.

Open Country ATIII – tā ir atbilde uz milzīgo pieprasījumu tirgū pēc vissezonas apvidus riepas. Apveltīta ar spēju tikt galā ar visdažādākajām ceļa virsmām, tostarp bezceļa virsmām un visos laika apstākļos, šī jaunā riepa piedāvā lielāko mobilitāti 4x4 un SUV automobiļu vadītājiem.

Papildus teicamai vilcei jebkuros apstākļos tā ir izveidota, lai pati riepa un tās protektors kalpotu ļoti ilgstoši. Riepas izstrādē ir panākts ģenerētā trokšņa līmeņa samazinājums, kas sniedz autovadītājiem sevišķi gludu un klusu braukšanu uz dažām visizaicinošākajām virsmām.

Open Country A/T III komplektācijā ir virkne populāru 4x4 piederumu, kuri ir saderīgi ar Land Rover un Toyota Land Cruiser, kā arī SUV automobiļiem – no Audi Q7 līdz Volvo XC90.

 

   Open Country ATIII ir jaunākais Open Country SUV un 4x4 produktu klāsta papildinājums Toyo Tires paplašinātās mobilitātes produktu piedāvājumā.

 

Jaunākās ziņas