Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Nirburgringas izturības sacīkšu sērija, 5. posms

2023. gada 7. jūlijs

Šajās brīvdienās Toyo Tires izturības sacīkšu komanda “Toyo Tires with Ring Racing“ sacentīsies Nirburgringas izturības sacīkšu sērijas 5. posmā.

 

Toyota GR Supra GT4, kas spēkiem mērosies SP10 klasē, piedzīvos Tima Zandtlera (Tim Sandtler) kā viena no šī posma braucējiem atgriešanos. Tims ir ne tikai Ring speciālists, bet arī zina šo auto, ir braucis ar to Nirburgringas 24 stundu sacīkstēs iepriekš šinī gadā.

Cīņa notiks sestdien, 8. jūlijā, piektajam posmam (ar oficiālo nosaukumu ROWE 6h ADAC Ruhr-Pokal-Rennen), sākoties dienas vidū un norisinoties sešas nogurdinošas stundas, līdz braucēji ieraudzīs rūtaino karogu plkst. 18.00. Šīs sacīkstes ir prelūdija garākam, 12 stundu, Nirburgringas braucienam, kas ieplānots septembrī sērijas 7. un 8. posmam.

Komanda “Toyo Tires with Ring Racing” pašlaik atrodas 2. vietā klasē 2023 NLS sacīkstēs, tāpēc uzvara sēriju otrajā daļā būs izšķiroša, lai nodrošinātu komandas nospraustā mērķa – uzvaras klasē – sasniegšanu. Komanda “mērķē” uz klases uzvaru sestdien, lai palielinātu savas cerības uz titulu.

Skatieties sacīkstes TIEŠSAISTĒ turnīra oficiālajā YouTube kanālā: youtube.com/@VLNOFFICIAL

Jaunākās ziņas