Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Otrā vieta NLS4 sacīkstēs

2023. gada 20. jūnijs

Sestdien, 17. jūnijā, komanda “Toyo Tires with Ring Racing” izcīnīja sev vietu uz pjedestāla Nirburgringas izturības sacīkstēs (Nürburgring Langstrecken-Serie jeb NLS), finišējot otrie savā klasē.

Komanda kvalificējās ceturtā un optimistiski raudzījās uz savām iespējām uzlabot starta pozīciju ar Toyota GR Supra GT4 EVO2023. Heiko Tenges (Heiko Tönges) startēja mašīnā ar numuru 170 kopā ar Mihaelu Tišneru (Michael Tischner), kas pārņēma starpposma pitstopā, un Uve Klēns (Uwe Kleen) nogādāja auto līdz finišam. Ņemot vērā viņa lielo pieredzi Nordšleifē, Klēns ir komandas “Toyo Tires with Ring Racing” līderis.

Apstākļi uz trases bija grūti – sāncenši ir piedzīvojuši temperatūras kāpumu virs 400 C. Konkurenti, pārmērīgi augstas trases temperatūras ietekmēti, palēnināja tempu, taču Toyota GR Supra, kura bija aprīkota ar Proxes Slicks (Nürburgring tehn. not.) spēja saglabāt ātrumu. Gludās riepas demonstrēja ievērojamu izturību un stabilitāti. Turoties līderos sacīkšu fināla posmos, Klēns zaudēja automašīnai BMW M4, Walkenhorst Motorsport, pēc episkā dueļa uz finiša taisnes. Pēc četrām braukšanas stundām pirmo un otro vietu dalīja vien 2,299 sekundes.

Nākamais Nirburgringas izturības sacīkšu posms, kas būs piektais šī gada čempionāta posms, norisināsies sestdien, 8. jūlijā. “Toyo Tires with Ring Racing” atgriezīsies atkal, metoties izaicinājumā pretī uzvarai.

Jaunākās ziņas