Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Nirburgringas izturības sacīkšu sērija, 4. posms

2023. gada 15. jūnijs

Komanda “Toyo Tires with Ring Racing” sacentīsies 2023. gada Nirburgringas izturības sacīkšu (NLS) sērijas 4. posmā, kas notiks sestdien, 17. jūnijā. Zaļā gaisma sacensību startam iedegsies pusdienlaikā, plkst. 12.00, un tad sāksies sacīkstes, kuru oficiālais nosaukums ir “46 RCM DMV Grenlandrennen”, turpinoties četras nogurdinošas stundas.
    

NLS izturības sacīkšu sērijas izcīņa notiek Nordšleifē ar septiņiem posmiem viscaur gadu, tas sniedz Toyo Tires iespēju attīstīt savu sacīkšu auto Toyota Supra GT4, kas piedalījās 24 stundu sacīkstēs šīgada maijā. Automašīna sasniedza pozīciju P5 klasē SP10 un tagad, iestājoties NLS izturības sacīkšu sērijas otrajai pusei, komandas mērķis ir uzvarēt klasē un pēc iespējas arī čempionātā, ja sezonas otrā puse vainagosies ar rezultātiem.

Ring Racing direktors Uve Klēns (Uwe Kleen), kas pārzina autodromu visās detaļās, šoreiz piedalīsies kā braucējs. Viņš sacījis: “Es stāvēšu uz priekšējās līnijas un palīdzēšu komandai tiekties pēc pirmklasīgas uzvaras šīgada 4. posmā.”

Skatieties autosacīkstes reāllaikā: www.youtube.com/c/VLNOFFICIAL

Datus un pieredzi, kas uzkrāta, piedaloties motosporta sacīkstēs, Toyo Tires liek lietā produktu izstrādē, kas nodrošina augstas kvalitātes, augsta snieguma riepas.

 

Jaunākās ziņas