Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Uzvara ar ilgtspējīgajām Toyo Tires riepām NLS3 sacīkstēs

2024. gada 24. jūnijs

Komanda Toyo Tires with Ring Racing nesenajās Nirburgringas izturības autosacīkstēs guva pirmo vietu SP10 klasē ar gludajām sacīkšu riepām Proxes, kas ražotas no ilgtspējīgām izejvielām. Mašīna #170 Toyota GR Supra GT4 Evo, kuru vadīja Andreass Gildens (Andreas Gülden), Marks Henneriči (Marc Hennerici) un Tims Zandtlers (Tim Sandtler) iekvēlināja šo pasākumu, finišējot 2 minūtes un 32 sekundes pirms tuvākā sāncenša pēc 26 apļu veikšanas Nordšleifē 4 stundu garajās sacīkstēs.

Mašīnai, kura bija aprīkota ar Nirburgringas tehniskajiem noteikumiem atbilstošajām gludajām riepām, ātrākais sasniegtais apļa laiks bija 8 minūtes, 40,641 sekundes, vidēji braucot ātrumā 168,425 km/st. Gludajās sacīkšu riepās Proxes ir izmantota virkne ilgtspējīgo izejvielu. Atbilstoši Nirburgringas tehniskajiem noteikumiem ir izmantota augu izcelsmes eļļa, silīcija dioksīds no rīsu sēnalām un reciklēta borta stieple. Tādējādi tiek radīts produkts, kas ir vienlaikus ilgtspējīgs un efektīvs pat tad, ja tiek lietots ekstremālā veidā. Šāda inovācija sniedz ieguldījumu Toyo Tires ilgtspējīgas dzīves mobilitātes īstenošanas politikā.

Uz starta līnijas SP10 klasē nostājās desmit mašīnas un pēc četru stundu braukšanas astoņas no tām finišēja, tostarp arī mašīna #171, otrā Toyota GR Supra GT4 Evo, kas finišējot ieguva vietu uz trešā pjedestāla pakāpiena 6 minūtes un 42 minūtes pēc otrās mašīnas, pirmās vietas ieguvējas. Komandas Ring Racing with Toyo Tires trešās vietas mašīnu vadīja riepu Proxes zīmola vēstnesis Takajuki Kinosta (Takayuki Kinoshita) kopā ar vietējiem braucējiem, Heiko Tengesu (Heiko Tönges) un Mihaelu Tišneru (Michael Tischner).

Atskatoties uz VT2 klasi aizmugurējās piedziņas un pilnpiedziņas transportlīdzekļiem, komandas Ring Racing with Toyo Tires mašīna #520 Toyota Supra arī uzvarēja savā klasē. VT2 klase ir paredzēta ražošanai gatavajiem transportlīdzekļiem ar dzinēja izmēru līdz diviem litriem un turborežīmu.

Trešās NLS sacīkstes, 69. reize. ADAC Westfalenfahrt izvērtās par ļoti veiksmīgu pasākumu komandai ar divām uzvarām klasē un trešās vietas trofeju, ko pārvest mājās. Komanda jau gaida nākamo posmu. Šī pasākuma priekškars ir kritis, lai 3. augustā dotu startu NLS4 sacīkstēm ar nosaukumu “ROWE 6h ADAC Ruhr-Pokal-Rennen”.

Jaunākās ziņas