Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Menzijs uzvar Baja 1000 un World Desert Championship 2023

2023. gada 21. novembris

“Toyo Tire Holdings of Europe GmbH” prezidents Kenta Kuribajaši (Kenta Kuribayashi) ziņo, ka Braiss Menzijs (Bryce Menzies) un maiņas stūrmaņi Endijs Makmilins (Andy McMillin) un Tavo Vildosola (Tavo Vildósola) ir kopvērtējumā uzvarējuši gan “SCORE Baja 1000” 56. sēriju, gan 2023. gada Pasaules tuksneša čempionātu Trophy Truck automobilī, kas bija aprīkots ar Toyo Tires riepām.

Ein Bild, das draußen, Reifen, Landfahrzeug, Fahrzeug enthält.

Automatisch generierte Beschreibung

Šī uzvara iezīmē pavērsienu Menzija iespaidīgajā sacīkšu karjerā, uzliekot vēl vienu uzsvaru uz to, cik spēcīgs viņam bijis šis gads ar kopā trim uzvarām četrās sacīkstēs. Menzijs ar Trophy Truck automobili #7, greznotu ar logotipiem Red Bull/Toyo Tires/KMC Wheels AWD Mason Motorsports, sacīkstēs “Baja 1000” startēja priekšējā pozīcijā, atstājot aiz sevis 30 sāncenšus šajā Trophy Truck premjerklasē. Aizritējot 22 stundām, 35 minūtēm un 33 sekundēm un mērojot ceļu 1310,94 jūdžu (2109,75 km) garumā, Trophy Truck automobilis ar numuru #7 šķērsoja līniju Ensenadā, Kalifornijā, joprojām kā pirmais. Ceļā uz finiša līniju pozīcijā P1 komanda uzticējās riepām Toyo Open Country M/T-R. 

Šo uzvaru papildināja vairāki citi nozīmīgi rezultāti:

Kristofers Polvords (Christopher Polvoorde) ar maiņas stūrmaņiem Reju Grifitu (Ray Griffith) un Maiku Volseru (Mike Walser) ir ieņēmuši trešo vietu klases “Trophy Truck” kopvērtējumā.

Gustavo Vildosola vecākais (Gustavo Vildósola Sr.) atkal ir ieguvis pirmo vietu, tādējādi paliekot neuzvarēts šajā sezonā un kļūstot par čempionu klasē “SCORE Trophy Truck Legends”.

Džeisons Maknīls (Jason McNeil) ir izcīnījis titulu klases “Trophy Truck Spec” kopvērtējumā.

Komanda “Block House Racing” ieguvusi pirmo vietu klasē “SCORE Pro Stock UTV” ar Can-Am Maverick R automobili, kura projektēšanā piedalījās arī nelaiķa Kens Bloks (Ken Block). Meita Lia Bloka (Lia Block), sieva Lūsija Bloka (Lucy Block) un Rodrigo Ampudia (Rodrigo Ampudia) ceļu uz uzvaru mēroja unikālā transportlīdzeklī. 

Lai uzzinātu vairāk par Open Country riepu līniju, kas paredzēta vieglajiem kravas automobiļiem un SUV, apmeklējiet: Open Country (toyotires.eu).

Jaunākās ziņas