Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Open Country OE uz pilnīgi jauna Toyota Land Cruiser 250

2024. gada 1. jūlijs

Toyo Tires riepas Open Country A/T III ir izvēlētas par oriģinālo aprīkojumu pilnīgi jaunajam automobilim Toyota Land Cruiser 250. Uzņēmums Toyota Motor Corporation ir izvēlējies 265/70 R18 116H izmēra riepas Open Country AT III kā oriģinālo aprīkojumu jaunajam modelim.

 
Pa kreisi: Jaunais automobilis Land Cruiser 250,                                                                                                                       Pa labi: Open Country A/T III.*
Land Cruiser attēlu nodrošināja uzņēmums Toyota Motor Corporation. Šī attēla neatļauta kopēšana un atveide ir aizliegta.

Jauno automobili Land Cruiser izlaida jūnijā Vidējos Austrumos, Japānā un citās vietās, savukārt Eiropas tirgū to plānots ievadīt vēlāk šogad.

Kopš tā izveides 1950. gadā Land Cruiser turpina “evolucionēt”, vienlaikus saglabājot tam raksturīgo uzticamību, izturību un veiktspēju bezceļa apstākļos. Jauno Land Cruiser 250 izstrādāja komforta uzlabošanai un vadāmības palielināšanai neatkarīgi no tā, vai auto atrodas uz vai ārpus ceļa.

Apvidus riepas Open Country AT III – tas ir projektēšanas un veiktspējas apvienojums. Pateicoties uzņēmuma Toyo Tires pašizstrādātās projektēšanas pamattehnoloģijas T-MODE izmantošanai protektora raksta projektēšanā, daudzpusīgās riepas var nodrošināt gan veiktspēju sarežģītos bezceļa apstākļos, gan klusu, stabilu vadāmību, braucot ar jauno Toyota Land Cruiser 250 pa ceļu.

Plašāku informāciju par riepu klāstu Toyo Tires Open Country vara atrast, noklikšķinot šeit.

 

Jaunākās ziņas