Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Tika izlaists Kena Bloka jaunais "Electrikhana" video

2022. gada 26. oktobris

Vakar tika izlaists Kena Bloka (Ken Block) jaunākais gymkhana video. 

Pēdējie desmit gymkhana video ir sasnieguši vairāk nekā vienu miljardu skatījumu. Viņš jau ir vizinājies driftā Losandželosas, Sanfrancisko, Dubaijas, Detroitas un Gvanahvato (Guanajuato) ielās.

Savā jaunajā video viņam ir radusies iespēja braukt driftā cauri Lasvegasai!

Papildus jaunajai vietai viņš ir saņēmis arī jaunu mašīnu. AWD Audi S1 Hoonitron modeļa izveides iedvesmas avots ir auto ikona Audi Sport Quattro S1 E2 Pikes Peak. Tam ir divi dzinēji, viens ir uzstādīts paralēli priekšējai asij, otrs – paralēli aizmugurējai asij. Abi dzinēji ir no Formula E. Tiem ir 3'000 ņūtonmetru griezes moments ap katru asi. 

Vai vēlaties uzzināt vairāk par Audi S1 Hoonitron? Noklikšķiniet šeit: Ken Block’s Audi S1 Hoonitron - The Details of the Electrikhana Gymkhana Machine

Svarīga lieta Gymnkhana sportā ir riepas. Proxes R888R riepa satur S1 Hoonitron pielāgoto savienojumu un tiek galā ar milzīgo elektrisko dzinēju jaudu.

Ja vēlaties redzēt jauno "Electrikhana" video, 'traucoties' cauri Lasvegasai, noklikšķiniet šeit: Ken Block’s ELECTRIKHANA: High Stakes Playground; Las Vegas, in the Audi S1 HOONITRON

Jaunākās ziņas