Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Visjapānas BMX sacensību dzinējspēks – Toyo Tires

2023. gada 27. jūnijs

Toyo Tires kļūs par Visjapānas BMX riteņbraukšanas čempionāta 40. posma galveno sponsoru. Pasākumu rīkos Osakas prefektūras parkā Oidzumi Rjokuči (Oizumi Ryokuchi) no sestdienas, 1. jūlija, līdz svētdienai, 2. jūlijam.

BMX ir saīsinājums no 'Bicycle Motocross', kas ir riteņbraukšanas sporta sacensības. Stāsta, ka šis sporta veids ir radies, bērniem imitējot motociklu motokrosa sacensības ar velosipēdiem. Sacensības sastāv no "ātrumsacīkstēm”, kurās sportisti traucas pa kalnainu trasi, cenšoties finišēt pirmie, un frīstaila pārbaudījuma, kurā braucēji ierobežotā laikā rāda savus trikus, kuru oriģinalitāti un sarežģītību izvērtē tiesneši.

BMX riteņbraukšana tagad ir oficiālais olimpisko spēļu sporta veids – tas tika iekļauts pēc 2008. gada Pekinas olimpiskajām spēlēm. Frīstaila elements bija iekļauts 2021. gada Tokijas olimpiskajās spēlēs, un pēc veiksmīgās pieredzes to pieņēma arī turpmāko olimpisko spēļu programmā. Sacensības abās disciplīnās ir gaidāmas 2024. gada Parīzes olimpiskajās spēlēs. Tas veicina BMX atpazīstamību un sajūsmu par šo sporta veidu visā pasaulē.

Toyo Tires kļuva par šī turnīra sponsoru 2018. gadā, par galveno sponsoru – 2019. gadā, un kopš tā laika nemainīgi ir sacensību galvenais sponsors. 2023. gada turnīrs piedzīvoja rekordlielu pieteikumu skaitu, braucējiem no visas valsts sacenšoties par Japānas čempiona titulu. Trīs sportisti no Japānas pirmās profesionālās BMX komandas “Gan Trigger”, kura ir Toyo Tires sponsorēta, ir iekļauti dalībai šajā turnīrā.

Tāpat kā 2022. gadā, arī šoreiz Toyo Tires organizēs BMX pieredzes zonu turpat, kur notiek turnīrs, lai apmeklētāji (pat tie, kas nekad līdz šim nav saskārušies ar BMX) varētu izjust prieku un sajūsmu, ko sniedz BMX.

Jaunākās ziņas