Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Partnerība ar Starptautisko kāpšanas sporta federāciju

2023. gada 6. jūnijs

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH (prezidents: Kenta Kuribajaši (Kenta Kuribayashi) ziņo, ka ir noslēgts partnerības līgums ar Starptautisko kāpšanas sporta federāciju Eiropā (IFSC). Šī partnerība atspoguļosies IFSC kalendārā, paredzot, ka zīmols tiks prezentēts atlasītajos pasākumos Eiropā.

Toyo Tires piedalīsies gaidāmajos pasaules čempionātos Bernē, Šveicē, kā arī IFSC Pasaules kausa pasākumos Insbrukā, Šamonī un Koperā. Partnerības uzmanības centrā būs pieredzes uzlabošana norises vietās, interaktīvi iesaistot atbalstītājus atlasītajos IFSC pasākumos, vienlaikus palielinot šī sporta apzināšanos ar sociālo tīklu palīdzību. Toyo Tire Europe sponsorēšana stāsies spēkā IFSC Pasaules kausā Insbrukā no 14. līdz 18. jūnijam un turpināsies IFSC Pasaules kausā Šamonī no 7. līdz 9. jūlijam, IFSC Pasaules čempionātos kāpšanas sportā no 1. līdz 12. augustam un IFSC Pasaules čempionātā Koperā no 8. līdz 9. septembrim.

IFSC prezidents Marko Skolaris (Marco Scolaris) sacījis: Mēs ar sajūsmu iesaistām jaunus, novatoriskus partnerus mūsu pasaules līmeņa pasākumu atbalstam, un Toyo Tires noteikti atbilst šīm prasībām. Viņi ir pasaules līderi savā nozarē, tāpat kā mēs tiecamies būt savā, un šī jaunā partnerība dod pievienoto vērtību iesaistītajām pusēm, jo īpaši faniem mūsu elitārajos pasākumos.

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH izpilddirektors Kenta Kuribajaši teicis: Toyo Tires uzņēmums ļoti priecājas būt par IFSC partneri un atbalstītāju un ar prieku sagaida iespēju būt daļai no jauneklīgas, enerģiskas un augošas kāpšanas sporta kopienas. Kāpšanas sportistu priekšnesumu skatīšanās, kad viņi pārspēj savas iespēju robežas, patiesi iedvesmo un rezonē ar Toyo Tire filozofiju turpināt veicināt radošumu un inovācijas, lai piedāvātu riepu produktus, kas pārsniedz klientu gaidas visā pasaulē. Mēs ceram atbalstīt kāpšanas sporta attīstību Eiropā un pasaules mērogā.

TOYO TIRE ir viens no pasaules lielākajiem riepu ražotājiem; uzņēmums dibināts 1945. gadā Osakā, Japānā. Produktu klāsts ietver riepas pasažieru transportlīdzekļiem, vieglajiem kravas automobiļiem un SUV apvidus automobiļiem. Vadošais riepu un automobiļu tehnoloģiju uzņēmums lepojas ar to, ka sniedz jaunas sajūtas pasaulei ar savu uzcītību un unikālām, novatoriskām idejām, un kāpšanas sports atbalsta šo zīmola filozofiju.


Atklājiet vairāk par kāpšanas sportu šeit: www.ifsc-climbing.org

Jaunākās ziņas