Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

TOYO TIRES ATKLĀŠANAS KAUSS gaidāms 2024. gada 1. janvārī

2023. gada 14. novembris

Holdinga “Toyo Tire Holdings of Europe GmbH” prezidents: Kenta Kuribajaši (Kenta Kuribayashi) ziņo, ka Japānas izlases komanda (“Samurai Blue”) spēlēs ar Taizemes komandu valsts stadionā (“Shinjuku-ku”, Tokija) jaungada pirmajā dienā, 2024. gada 1. janvārī. Toyo Tires būs mača sponsors un ir nodēvējis šo starptautiskās sadraudzības kausu par “TOYO TIRES CUP 2024”.

toyotirescup2024

Toyo Tires zīmola vēstījums pauž mūsu ieceri būt par uzņēmumu, kura vērtība ir izaicinājuma gars, rodot mūsu pašu ceļu, un tas ir – iet iepriekš nemītas takas. Mēs nolēmām kļūt par partneriem ar Japānas Futbola apvienību (JFA) 2021. gada maijā, jo Japānas futbola izlases komandas piedzīvotie izaicinājumi, tās dinamisms, ko redzam starptautiskajā arēnā, saskan ar mūsu uzņēmuma nostāju. Sākot ar šo gadu, kļūstam par JFA galveno partneri, un tas ietver visas Japānas izlases komandu kategorijas, tostarp “Samurai Blue” (Japānas izlases komandu) un “Nadeshiko Japan” (Japānas sieviešu izlases komandu), kā arī spēlētājus un JFA kopumā, kas paredz arī treneru un tiesnešu apmācību.

Pirmo reizi Japānas izlases futbola mačs tiks rīkots jaungada pirmajā dienā. Komandas “Samurai Blue” izaicinājumi sāksies jau 2024. gada pašā sākumā, un Toyo Tires līdzdarbosies, lai atbalstītu Japānas futbola izlases komandu, kuras lozungs ir “Run Blue, Passionate.” (no angļu val. zils, kaismīgs, skrien) .

Atklāšanas ceremonija ir ieplānota stadionā, uz centrālā apaļā reklāmkaroga būs attēlots Toyo Tires logotips, un puslaikā tiks pārraidīta mūsu reklāmas filma par Japānas futbola izlases komandu “Blue, Hot, Run.”. Toyo Tires stends tiks ierīkots stadiona perifērijas tuvumā un tajā tiks piedāvātas oriģinālas Japānas futbola izlases komandas preces.

■Turnīra apskats

  Turnīra nosaukums

 “TOYO TIRES CUP 2024”

  Datums un laiks

 Svētdiena, 2024. gada 1. janvāris: starts plkst. 14.00 (pēc grafika)

  Mača kartīte  

    Japānas izlases komanda (“Samurai Blue”) pret Taizemi

  Norises vieta

 Valsts stadions (10-1 Kasumigaoka-cho, Shinjuku-ku, Tokija)            

  Sponsorē

 Japānas Futbola apvienība

  Īpašais finansiālais atbalsts

 Toyo Tire Co., Ltd.

■ Atbalsts Japānas futbola izlases komandai CF “Blue, passionate, run.” (ekrānuzņēmums)

cf capture


■ (Japānas izlases komanda (“Samurai Blue”)
SAMURAIBLUE20230620
Kauss “Kirin Challenge Cup 2023” pret Peru, starta sastāvs (2023. gada 20. jūnijā)

Jaunākās ziņas