Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Toyo Tires pievienojas IFSC pasaules čempionātiem

2023. gada 1. augusts

Toyo Tires ir Starptautiskās kāpšanas sporta federācijas (IFSC) pasaules čempionātu, kas norisināsies 1.–12. augustā Šveicē, partneris.

Atrašanās vieta ir “PostFinace” arēna Bernē, kur pasaules čempionātos piedzīvosim čempionu kronēšanu katrā kāpšanas disciplīnā: boulderingā, kāpšanā ar līderi, kāpšanas ātrumsacīkstēs, kā arī boulderingā un kāpšanā ar līderi kopā. Sākoties ar individuālajām boulderinga un kāpšanas ar līderi disciplīnām, kam turpinājuma sekos kāpšanas ātrumsacīkstes, čempionāts noslēgsies brīvdienās, 11.–12. augustā, ar boulderinga un kāpšanas ar līderi finālsacensībās.

Ar norises biežumu reizi divos gados pasaules čempionāti ir atsevišķas sacensības, kas nav Pasaules kausa daļa. Kāpēji un adaptīvās kāpšanas (paraclimbing) kāpēji šinīs sacensībās cīnīsies par pasaules čempionātu titulu savā disciplīnā.

Toyo Tires un IFSC ir kļuvuši par šī aizraujošā sporta partneriem 2023. gadā, un uzņēmuma zīmols būs redzams visā maršrutā, kas sportistiem ir jāpievar. Toyo Tires būs starp Bernes VIP viesiem, skatoties sacensības kā būtisks Starptautiskās kāpšanas sporta federācijas partneris.

Jaunākās ziņas