Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Eiropas finālsacensības Koperā

2023. gada 23. augusts

Toyo Tires piedalīsies IFSC Pasaules kausa kāpšanā Eiropas pēdējā posmā, kas norisināsies Koperā, Slovēnijā, 8. un 9. septembrī ar paplašinātu programmu.

Visu sacensību laikā Toyo Tires uz vietas piedāvās sporta faniem, kas apmeklēs viņu stendu, iespēju paņemt bezmaksas Toyo Tires suvenīru — T kreklu vai keponu par godu Koperas posmam.

Triestes līča piekrastē, no kuras paveras skats uz Adrijas jūru, Koperas pilsēta debitēja kā 2022. gada IFSC norises vieta. Šogad kāpšanas ar līderi sportisti atgriezīsies Slovēnijā, lai aizvadītu savu priekšpēdējo ciņu, pirms doties uz finālsacensību norises vietu, kas IFSC kalendārā ir iezīmēta kā Uhaņa, Ķīna.

Kāpšana ar līderi apvieno augstuma un izturības elementu ar stratēģiju. Sportistiem ir tikai sešas minūtes, lai sasniegtu augstāko punktu uz 15 metru augstas sienas ar pārkari. Katrā sacensību posmā maršruti ir dažādi, tāpēc ikviena kāpšana ir pilnīgi jauns izaicinājums.

Toyo Tires un Starptautiskā kāpšanas sporta federācija ir kļuvuši par šī aizraujošā sporta partneri 2023. gadā, un uzņēmuma zīmols būs redzams visu maršrutu garumā. Toyo Tires būs starp Koperas VIP viesiem, skatoties sacensības kā būtisks IFSC partneris.

 

 

Jaunākās ziņas