Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Insbrukā stājas spēkā Toyo Tires un IFSC partnerība Eiropā

2023. gada 16. jūnijs

Šinīs brīvdienās ieraudzīsim pirmo pasākumu, kas notiek Toyo Tires un Starptautiskās kāpšanas sporta federācijas partnerības ietvaros.  Insbrukas pasākums ir 2023. gada IFSC Pasaules kausa kāpšanā 7. posms, kas sākās šogad aprīlī Hačiodžī, Japānā.

 

Insbrukā klinšu kāpēji sacentīsies boulderingā un kāpšanā ar līderi. Boulderings jeb kāpšana pa lieliem akmeņiem, paļaujoties uz spēku un tehniku, kurā sāncenši stājās pretī zemai, līdz 4 m augstai, sienai ar dažādiem izaicinājumiem. Uzvar kāpējs, kas ar mazāku mēģinājumu skaitu atrisina vairāk sarežģījumu.  Izaicinājumi pēc kvalifikāciju posma tiek mainīti, finālā izveidojot sāncenšiem jaunus pārbaudījumus. Finālā sportistiem tiek dotas divas minūtes problēmu izpētei, pēc kuras viņi tiek izolēti līdz brīdim, kad varēs realizēt savus mēģinājumus dzīvē. Insbruka ir šīgada IFSC Boulderinga čempionāta kulminācija. 2023. gada čempionu godalgos šī pasākuma noslēgumā.

 

Šis posms boulderinga disciplīnai ir noslēdzošais, taču kāpšanai ar līderi tas ir atklāšanas posms. Tiecoties pēc augstākā punkta, virvēs iestiprinātiem sportistiem ir sešas minūtes, lai uzrāptos 15 metru augstumā pa maršrutu ar pārkarēm. Līdzīgi boulderingam pēc kvalifikācijas sāncenšiem tiek dots fiksēts laiks, šinī gadījumā – sešas minūtes, lai aplūkotu maršrutu, pēc kā viņus izolē līdz savu mēģinājumu realizācijas dzīvē.

 

Toyo Tires ir kļuvis par šī aizraujošā sporta partneri 2023. gadā, un uzņēmuma zīmols būs redzams visa maršruta garumā. Ņemot vērā, ka šis ir pirmais pasākums partnerības ietvaros, visa uzmanība būs pievērsta darbībai, un Toyo Tires kļūst par būtisku Starptautiskās kāpšanas sporta federācijas partneri.

Jaunākās ziņas