Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

IFSC nonāk Šamonī

2023. gada 4. jūlijs

Toyo Tires un Starptautiskās kāpšanas sporta federācijas (IFSC) partnerības Eiropā otrais etaps gaidāms gleznainajā Šamonī kalnu kūrortā šinīs brīvdienās.

 

Šajās sacensībās, Pasaules kausā kāpšanā 9. posmā, augstu Francijas Alpos būs iespējams izjust sportistu konkurenci gan klinšu kāpšanas ātrumsacīkstēs, gan kāpšanā ar līderi. Sestdien piedzīvosim ātrumsacīkšu kulmināciju, savukārt kāpšanas ar līderi fināls notiks svētdien.

Eiropas augstākā kalna, Monblāna, ēnā sportisti centīsies pārspēt cits citu ātrumā. Divi sportisti, kāpjot plecu pie pleca, steigsies uz virsotni. Starp sportistu un triumfu atrodas vertikālais 15 metru kāpšanas attālums.

Svētdien kāpēji pāriet pie kāpšanas ar līderi. Tā ir disciplīna, kurā viņiem jātiek galā ar kāpšanu pa maršrutu ar pārkarēm, tiecoties šinīs sacensībās tikt pēc iespējas augstāk ar līderi priekšgalā. Sešas minūtes vien, lai pabeigtu kāpšanu kalnā, – tas ir šo sacensību ātruma elements, tomēr sportisti necenšas apdzīt savu sāncensi. “Kronis” tiek sportistam, kas sasniedz augstāko punktu.

Toyo Tires un IFSC ir kļuvuši par šī aizraujošā sporta partneri 2023. gadā, un uzņēmuma zīmols būs redzams visa maršruta garumā. Toyo Tires būst starp Šamonī VIP viesiem, skatoties sacensības kā būtisks Starptautiskās kāpšanas sporta federācijas partneris.


 

Jaunākās ziņas