Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Riepas Proxes Sport 2 saņem atzīmi “LABI”

2024. gada 18. marts

Riepas Proxes Sport 2 saņem atzīmi “LABI”

Neilgi pēc riepu Toyo Proxes Comfort novērtējuma arī riepām Toyo Proxes Sport 2 piešķirta atzīme “LABI” autožurnāla “Autobild” rīkotajā testā.

Žurnālā “Autobild Allrad” 15. martā tika publicēti riepu testa rezultāti; tika pārbaudītas riepas Proxes Sport 2 ar izmēru 235/55 R19. Kopumā tests iekļāva 11 riepu modeļus no dažādiem ražotājiem, pārbaudot veiktspēju uz slapja un sausa ceļa seguma, kā arī bezceļa apstākļos. Šī gada riepu testā neierasti bija tas, ka protektorus, kuri ir izstrādāti lietošanai uz ceļa, testēja bezceļa apstākļos. Tas ir saistīts ar to, ka testēto riepu izmēru lieto apvidus pilnpiedziņas automobiļiem, ar kuriem īpašnieki bieži brauc ārpus ceļa, pludmalē vai dubļos.

Proxes Sport 2 pierādīja savas īpašības visās trijās testa kategorijās – pat bezceļa apstākļos. Riepas ir saņēmušas īpaši labas atzīmes par braukšanu pa dubļiem (vērtējums “2+”) un uz smiltīm (vērtējums “2”). Tomēr arī uz zāles un grants ceļa riepas parādīja labu vilci.

Turklāt Proxes Sport 2 atstāja iespaidu ar:

  •  īsu bremzēšanas ceļu;
  •  dinamisku vadāmību uz sausām nogāzēm;
  •  pieejamu cenu.

Tikai pirms nedēļas TOYO TIRES varēja svinēt Proxes Comfort saņemto testa rezultātu “LABI” autožurnāla “Autobild” 2024. gada lielajā vasaras riepu testā.

Jaunākās ziņas