Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Serbijas valdība apbalvo prezidentu un izpilddirektoru

2024. gada 19. februāris

Serbijas Republikas valdība 15. februārī pasniedza prezidentam un izpilddirektoram Takaši Šimidzu (Takashi Shimizu) Zelta Ordeni par Ieguldījumu.
 
Ceremonija notika prezidenta pilī, kur prezidents Aleksandrs Vučičs (Aleksandar Vučić) pasniedza medaļu kā atzinību par “lieliem ieguldījumiem un sasniegumiem Serbijas Republikas labā ekonomiskās attīstības jomā”.

 

 

 

 

 

 

 

Biogrāfija: pārstāvošais direktors, prezidents un izpilddirektors Takaši Šimidzu

Dzimšanas datums

1961. gada 2. aprīlī Kioto prefektūrā

Biogrāfija

1985. gada aprīlī ir piebiedrojies uzņēmumam Toyo Tires

2010. gada aprīlī – holdinga “Toyo Tire Holdings of Americas Inc.” prezidents

2013. gada janvārī – Toyo Tires riepu plānošanas dienesta vadītājs

2014. gada martā – uzņēmuma izpilddirektors, Riepu uzņēmējdarbības grupas riepu plānošanas dienesta ģenerāldirektors

2015. gada jūlijā – uzņēmuma izpilddirektors, Riepu uzņēmējdarbības grupas riepu plānošanas dienesta ģenerāldirektors

2015. gada novembrī – uzņēmuma pārstāvošais direktors, prezidents un izpilddirektors

Citi amati

2018. gads – Japānas Automašīnu riepu ražotāju apvienības priekšsēdētājs, Godīgās riepu tirdzniecības padomes priekšsēdētājs

2020. gads – Osakas Gumijas izstrādājumu ražotāju apvienības priekšsēdētājs

2022. gads – Japānas Gumijas izstrādājumu ražotāju apvienības priekšsēdētājs

Apgalvojumi

2023. gads – Medaļa ar gaiši zilo lenti

 

Priekšvēsture

Uzņēmums “Toyo Tire Co.Ltd.” 2019. gadā nolēma dibināt pirmo ražošanas bāzi Eiropā, Serbijas Republikā un 2020. gadā sāka riepu rūpnīcas būvniecību uz plaša zemesgabala Indžijas pilsētā.

Koronavīrusa pandēmijas laikā revolucionārā ceremonija starp Serbiju un Japānu notika attālināti, savukārt prezidents Aleksandrs Vučičs apmeklēja būvlaukumu klātienē, lai atzīmētu jaunu darba vietu izveidi līdz ar rūpnīcas ekspluatācijas uzsākšanu. Tā laika ziņojums vēstīja “mēs plānojam likt jaunas nozares pamatus”.

2022. gadā noslēdzās būvdarbi un jūlijā tika uzsākta saimnieciskā darbība, savukārt oficiāla atklāšana ceremonijas notika decembrī. Ceremonijā prezidents Šimidzu ir sacījis: “Es esmu pārliecināts, ka šajā atrašanās vietā rūpnīcu varēs pabeigt un īstenot tās ekspluatāciju, pateicoties valdības amatpersonu ārkārtīgajai ieinteresētībai valsts ekonomikas attīstībā. Mēs ne tikai operatīvi piegādājam ļoti pievilcīgus produktus un veicinām lokālo ražošanu patēriņam Eiropas reģionā, bet arī pilnvērtīgi funkcionējam kā stratēģiska Amerikas tirgus apgādes bāze, un mums ir augsta pastāvēšanas vērtība.”
 
Klātesošais prezidents Aleksandrs Vučičs teica: “Šodien ir īpaša diena, kad piepildās mans un manu Japānas draugu piecus gadus ilgušais sapnis. Man nav šaubu, ka labākās Serbijā ražotas riepas būs no šīs rūpnīcas. Ceram, ka riepas tiks piegādātas visā pasaulē, tostarp Ziemeļamerikas un Rietumeiropas tirgū.” Šī rūpnīca ir Toyo Tires vienīgais ieguldījums jauna uzņēmuma izveidē Eiropā, tās kvalitāte un aprīkojums ir vieni no labākajiem pasaulē. Savā uzrunā prezidents apsveica Toyo Tires ar ieguldījumu, sakot: “Esam laimīgi un lepni, ka iedzīvotāju atalgojuma līmenis aug.”


Serbijas rūpnīca ir maza ražotne, kurā izmanto jaunākās tehnoloģijas procesu vizualizācijai un optimālas pārvaldības sasniegšanai, ko panāk, apvienojot augsta ražīguma aprīkojumu ar augstu precizitāti. Rūpnīcā tiek ražotas augstas veiktspējas konkurētspējīgas riepas, reaģējot uz tirgus analīzes atklājumiem un pāreju uz elektrificētajiem transportlīdzekļiem.

Netālu no rūpnīcas ēkas ir uzbūvēts testēšanas laukums ar 720 m garu taisnu trasi un kopējo garumu 1690 m. Tas ļauj ātri novērtēt atbilstību normatīvajiem aktiem un savlaicīgi laist tirgū pievilcīgus izstrādājumus. Teritorijā ir uzstādīta viena no valstī lielākajām saules enerģijas ražošanas sistēmām ar jaudu 8,4 mW, tā cita starpā palīdz arī mazināt CO2. Līdztekus vietējās ražošanas veicināšanai patēriņam Eiropā viens no svarīgajiem jaunās rūpnīcas uzdevumiem būs Ziemeļamerikas tirgus apgāde.
 

2023. gada novembrī holdings “Toyo Tire Holdings of Europe GmbH” sadarbojās ar Novi Sadas Universitāti (rektors – Dejans Madičs (Dejan Madic)) ilgtspējīgu materiālu pētniecības un izstrādes jomā, par ko starp nozares un universitātes pārstāvjiem tika noslēgta vienošanās. Nākotnē mēs kopīgi centīsimies sasniegt jaunus rezultātus ilgtspējīgu materiālu izstrādē starptautiskā mērogā.

 

Jaunākās ziņas