Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

“Formula Drift” 3. posms, Fuji

2023. gada 13. jūnijs

Toyo Tires komandas braucēji, Hokoto Macujama (Hokoto Matsuyama) un Trakais Maiks (Mad Mike), sacentās drifta čempionātā “Formula Drift” 3. posmā, kas norisinājās piektdien, 9. jūnijā, un sestdien, 10. jūnijā, Fudži automaģistrālē Šidzuoka prefektūrā.
 

Trakais Maiks kvalificējās 2. vietā piektdien, savukārt Macujama diemžēl saskārās ar sarežģījumiem un spēja pievarēt tikai P34, tas nozīmē, ka viņš tika izslēgts no sestdienas fināla braucieniem.

Trakais Maiks Videts (Mike Whiddet) savā MAZDA RX-7 FD3S ar numuru 123 sestdien pirmajā posmā stājās pretī Tomoki Tanaka (Tomoki Tanaka), kas pilotēja JZX100 Toyota Chaser, lai sacenstos līdz pašam pēdējam, astotajam, posmam.

Par nelaimi, sadursme ar Tecuja Hibino (Tetsuya Hibino) automašīnu Nissan RZ34 fināla astotajā cīņā liedza viņam iespēju progresēt tālāk. Vēlāk Kadzumi Takaši (Kazumi Takahasi) uzvarēs 3. posmā savā automašīnā E92 BMW.

Turnīru var skatīties YouTube kanālā “Formula Drift”, kur sacīkstes tiks publicētas tuvākajās dienās.


www.youtube.com/formuladriftjapan

Japānas drifta čempionāts “Formula Drift” turpināsies ar ceturto posmu sestdien, 22. jūlijā, un svētdien, 23. jūlijā, Sportsland SUGO trasē. Toyo Tires komandas drifteri atkal metīsies šinī izaicinājumā cīņā par uzvaru.

Jaunākās ziņas