Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

“FIA Baja Greece” autosacīkšu starta līnija

2024. gada 22. maijs

Toyo Tires ir Grieķijā notiekošo autosacīkšu zelta sponsors

“FIA Baja Greece” autosacīkstes startēs rīt. Prologs sākas plkst. 17.00, savukārt pirmais pilnais posms – piektdien. Toyo Tires kopā ar Grieķijas izplatītāju Tenora Techniki kā zelta sponsori vēros notikumu attīstību un dalīsies ar labākajām bildēm no rallija. Jaunākajai informācijai lūdzam sekot mūsu Facebook lapā šeit: www.facebook.com/ToyoTire

Toyo Tires ne vien sponsorēs ralliju, bet arī ieradīsies šeit ar testētāju braucēju Akuru Miuru (Akira Miura), kas piedalās mūsu bezceļa riepu izstrādē. Miura izmantos riepu Open Country M/T R testa versiju un sniegs vērtīgu atgriezenisko saiti par riepām, kas papildinās veicamus datu ierakstus un mērījumus, kamēr viņš centīsies uzvarēt rallijā. Miura ar Overdrive sagatavoto automašīnu Toyota Hilux sacentīsies augstākajā klasē T1+, tiecoties pēc uzvaras sacīkstēs un vienlaikus palīdzot pētniecības un izstrādes komandai attīstīt riepas. Informāciju, kas tiks iegūta par veiktspēju šajos ekstremālos apstākļos, varēs izmantot patērētāju informēšanai par pārdošanai pieejamo produktu attīstību.

Open Country riepu līnija ir Toyo Tires pilnpiedziņas (4x4) un bezceļa apstākļiem paredzēto riepu zīmols. Šajā līnijā ir dažādas riepas, kuras ir pielāgotas atšķirīgiem apstākļiem atkarībā no valsts un normatīvām prasībām. Eiropā vissezonas riepas Open Country ATIII ir iespēja autovadītājiem izmantot paplašināto mobilitāti, lai viņi varētu uzdrošināties braukt bezceļa apstākļos. Turklāt tiek saglabāta braukšanas stabilitāte un komforts, arī atgriežoties uz asfalta ceļa pat ziemā.

Pasākuma starta tiešraidi var skatīties šeit: www.facebook.com/rallygreeceoffroad

Jaunākās ziņas