Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Romā notiekošais 2024. gada Eiropas čempionāts vieglatlētikā

2024. gada 6. jūnijs

Šogad Eiropas čempionāts vieglatlētikā norisināsies Romā, Itālijā. Toyo Tires ir pasākuma partneris sesto reizi pēc kārtas.

Eiropas čempionāts vieglatlētikā pēc 50 gadiem atgriežas Romā no 2024. gada 7. līdz 12. jūnijam. Stadionā Stadio Olimpico Romā 1600 sportisti metīs cits citam izaicinājumu 24 dažādās disciplīnās, lai uzrādītu labāko veiktspēju un izcīnītu medaļas.

Toyo Tires arī katru dienu izaicina sevi arvien labākas veiktspējas riepu projektēšanā un ražošanā. Šī iemesla dēļ uzņēmums Toyo Tires ir bijis Eiropas čempionāta vieglatlētikā partneris kopš 2018. gada un varēja piedalīties medaļu pasniegšanas ceremonijas svinīgajā pasākumā.

Apgalvošanas ceremonijas un fanu zona Fan Village sporta kompleksā Foro Italico Park ir brīvi pieejama, lai daudzie sporta līdzjutēji varētu svinēt kopā ar labākajiem sportistiem. Šo apbalvošanas ceremoniju vajadzībām skvērs, kas atrodas pretī Stadio Olimpico, tiks pārveidots par medaļu pasniegšanas skvēru, kur sešas secīgas dienas divreiz dienā (plkst. 18.00 un 23.00) tiks pasniegtas godalgas. Arī atklāšanas ceremonija tiks novadīta šeit 7. jūnijā plkst. 18.00 ar vērienīgu priekšnesumu un būs pieejama apmeklētājiem.

Skatītāji, kas vēros pasākumu caur televīzijas ekrāniem mājās, arī var gaidīt ne vien aizraujošas sacensības, bet arī Romas pilsētas bildes 20 kilometru gājiena garumā.

Jaunākās ziņas