Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Tsukuba Drift

2023. gada 22. jūnijs

Šinīs brīvdienās Toyo Tires būs Cukuba drifta sacensībās “Tsukuba Drift”. D1GP sērijas 3. un 4. posms ir izpārdots, jo uz šo brīdi drifta fani ir izķēruši visas biļetes uz šo pasākumu. Sākoties svētdien, 24. jūnijā, un turpinoties viscaur svētdiena, 25. jūnijā Ibaraki autodromā, Tokijas ziemeļdaļā, komanda driftēs pilno tribūnu priekšā.

Toyo Tires komandas braucēji, Hidejuki Fudzino (Hideyuki Fujino), kurš pašlaik ir septītais uz līderu tablo un arī iepriekšējo gadu sērijas uzlecošā zvaigzne, un Masato Kavabata (Masato Kawabata) centīsies pārlauzt D-Max komandas dominējošās pozīcijas – tā atrodas P1 un P2 vietā pēc pirmajiem diviem posmiem. Trase tiks iekārtota līdzīgi kā 2021. gadā, kad DIGP pēdējoreiz ir apmeklējis Cukubu, – ar sākumu pēdējā fināla pagriezienā, turpinoties līdz pirmajam pagriezienam par 180°. Un tomēr šīgada trases “piedāvājumā” būs jauni izaicinājumu, jo izkārtojums mainīsies, līdz ar to vadītājiem būs nepieciešams izvietot savus auto citās pozīcijās, pievarot šo maršrutu.

Mašīnas veiks savus ātruma braucienus (Tanso) no aptuveni plkst. 10.00 sestdien, lai noteiktu pirmos 16 braucējus, kas piedalīsies pakaļdzīšanās uzbrukumā (Tsuiso), tandēmu braucienu daļa, kuras sākums ir gaidāms pēcpusdienā, plkst. 13.00. Pēc braucieniem 3. posmā dalībnieki atgriežas nākamajā dienā, lai atkārtotu to pašu 4. posmā svētdien.

Jukio Macui (Yukio Matsui), kas arī braucis ar Toyo Tires riepām un pēdējoreiz ir uzzibsnījis D1GP drifta sacensībās, ir bijis Cukubā 2021. gadā, uzvarot solo demonstrējumā un iegūstot otro vietu tandēmu braucienā. Hokuto Macujama (Hokuto Matsuyama), pašlaik trešais 2023. gada vietu sadalījumā, savā Toyota GR Supra arī sacenšas uz Toyo “gumijām”.

Pasākumu var skatīties reāllaikā zemāk redzamajā YouTube kanālā:

 Rd.3 https://www.youtube.com/watch?v=Vl4LJs6kRnM
   Rd.4 https://www.youtube.com/watch?v=9c-6gI7SAO4

Jaunākās ziņas