Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Kolins Pīrss iecelts par ģenerāldirektoru

2023. gada 17. februāris

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, (prezidents Kenta Kuribajaši) ir paziņojis, ka ar 2023. gada 1. aprīli Kolins Pīrss (Colin Pears) kļūs par Toyo Tyre (UK) Ltd. ģenerāldirektoru Lielbritānijā.

Kolinam ir vairāk nekā 10 gadu pieredze darbā Toyo Tires uzņēmumā kopš pievienošanās komandai 2012. gadā. Viņa pašreizējā amatā – tirdzniecības vadītājs – pienākumu saraksts ietver dažu Toyo Tires stratēģisko partneru galveno kontu pārvaldību, kā arī augoša tirdzniecības uzņēmuma biznesa vajadzību pārraudzīšanu. Šo nozares padziļinātu izpratni un izcilas attiecības ar klientiem, ko Kolins ir izveidojis iepriekšējā amatā, viņš varēs pārnest uz savu jauno lomu kā Toyo Tyre (UK) ģenerāldirektors Lielbritānijā.

Mātesuzņēmuma Toyo Tire Holdings of Europe prezidents Kenta Kuribajaši (Kenta Kuribayashi) ir sniedzis komentāru par šo iecelšanu: “Esam priecīgi sveikt Kolinu viņa jaunajā ģenerāldirektora amatā, kas palīdzēs uzņēmumam progresēt. Eiropas rūpnīcas atklāšana atdzīvinās Toyo Tyre (UK) biznesa modeli, un pareizi izvēlēta vadība ir priekšnosacījums, lai vislabāk izmantotu radušās iespējas."

Jaunākās ziņas