Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

1. vieta 2023. gada “Baja 400” sacīkstēs

2023. gada 20. septembris

Trešo gadu pēc kārtas Braiss Menzijs (Bryce Menzies) gūst uzvaru “Baja 400” rallijreidā savā “Trophy Truck” ar Toyo Tires riepām. Uzvara 2023. gada “Baja 400” sacīkstēs iezīmē vēl vienu pavērsienu Menzijam pēc triumfa “Baja 500” un Meksikas 1000 sacīkstēs iepriekš šinī gadā.

Šo veiksmi papildina ar Toyo Tires riepām arpīkoti kravas automobiļu uzvaras visās trijās “Trophy Truck” klasēs. Gustavo Vildosola vecākais (Gustavo Vildósola Sr.) šajās brīvdienās gādāja par vēl vienu uzvaru “Trophy Truck Legends” klasē. Tikmēr Džeisons Maknīls (Jason McNeil) ar iespaidīgu priekšnesumu pretendēja uz augstāko vietu “Trophy Truck Spec” klasē. Toyo Tires braucēju izcilie panākumi nozīmi dominējošu lomu čempionātā gūto punktu ziņā visās trijās “Trophy Truck” kategorijās šosezon. Katram braucējam šie ievērojamie sasniegumi liek “nezaudēt stāju” pirms novembrī gaidāmajām “SCORE Baja 1000” autosacīkstēm, startējot no priekšējās pozīcijas un liekot pamatus saviļņojošai cīņai.

Menzijs ir startējis 6. pozīcijā savā “Trophy Truck” automobilī ar 7. numuru, greznotu ar Red Bull/Toyo Tires/KMC Wheels AWD Mason Motorsports zīmolu logotipiem. Iegūstot pozīcijas pirmajā rallija pusē, Menzijs pārņēma izaicinošās 385 jūdžu garās trases vadību. Pēc priekšējo riteņu piedziņas zaudēšanas trases 230 jūdzē Menzijs bija spiests paļauties uz savu rūdījumu un pieredzi, lai atrautos no minošajiem uz pēdām automobiļiem. Menzija milzīgā apņemšanās pēdējā sacīkšu daļā nodrošināja viņam uzvaras laika rezultātu – 7 stundas, 53 minūtes un 54 sekundes. Viņš uzticējās čempionātu uzvarētāju riepām – Toyo Open Country M/T-R – šajā ceļā līdz finiša līnijai.

Papildus Braisa Menzija trešajai pilntiesīgajai uzvarai “Baja 400” rallijreidā braucēji no “Team Toyo” ir piecas reizes uzvarējuši “Baja 500” un četras – “Baja 1000” sacīkstēs: Robijs Gordons (Robby Gordon) (2006. gadā), BJ Boldvins (BJ Baldwin) (2012. un 2013. gadā) un Alans Ampudija (Alan Ampudia) (2019. gadā). Menzijs ir triumfējis arī tādos rallijos kā Sanfelipes 250, Meksikas 1000, BITD no Vegasas līdz Reno un Toyo Tires tuksneša izaicinājumā – “King of the Hammers” apvidus rallijreidā.

TLai uzzinātu vairāk par Open Country riepu līniju, kas paredzēta 4x4, SUV un pikapiem, apmeklējiet toyotires.eu

Jaunākās ziņas