Meklēt
Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Klases uzvara Āzijas rallijkrosā

2024. gada 26. augusts

Toyo Tires riepas Open Country M/T nodrošina klases uzvaru 2024. gada Āzijas rallijā

Toyota Land Cruiser Prado 150, “bruņojoties” ar riepām Open Country M/T – Toyo Tires visurgājēju riepas pikapiem/SUV apvidus automobiļiem – uzvarēja savā klasē, kategorijā T1G (ar benzīnu darbināmie transportlīdzekļi), 2024. gada 27. Āzijas rallijkrosā (AXCR), kas norisinājās Taizemē no 11. līdz 17. augustam.

(Kreisajā pusē: uzvarējusī komanda “FLEX SHOW AIKAWA Racing with TOYO TIRES”, labajā pusē: Land Cruiser sacīkšu “karstumā”)

AXCR ir lielākais FIA sertificētais starptautiskais rallijkrosa pasākums Āzijā. Komanda “FLEX SHOW AIKAWA Racing with TOYO TIRES” piedalījās pasākumā pirmo reizi piecu gadu laikā kopš pēdējās komandas pieteikšanas 2019. gadā. Šogad AXCR aptvēra aptuveni 2100 kilometrus, aizvedot sacīkšu braucējus no Surātthānī Taizemē līdz Kānčanaburī.

Sākumā komandas braucējam Masato Kavabatam (Masato Kawabata), Toyo Tires zīmola vēstnesim, bija daži sarežģījumi ar mašīnu, tomēr līdz piektajai dienai viņš ir panācis automašīnai otro vietu. Sestajā un fināla dienā mašīna nodrošināja pirmo vietu – šķērsoja finiša līniju 1 minūti un 30 sekundes ātrāk par aizmugurē esošo mašīnu un uzvarēja savā klasē.

Mašīnas riepu Open Country M/T izmērs: LT265/70 R17 demonstrēja izcilu veiktspēju bezceļa apstākļos un palīdzēja mašīnai sasniegt klases uzvaru.

Toyo Tires uzlabo pikapu un SUV apvidus automobiļu riepu veiktspēju, nododot bezceļa sacīkstēs, sūrās vidēs gūto pieredzi tālāk produktu izstrādei, izmantojot sacīkstēs gūtās zināšanas, lai vēl vairāk palielinātu veiktspējas un kvalitātes augsto līmeni un nodrošinātu pievilcīgus produktus visā pasaulē.

[Direktora Sjo Aikavas (Sho Aikawa) komentārs]
“Mēs guvām šo uzvaru, jo komandas apvienojās. Mēs sākām piedalīties AXCR sacīkstēs 2011. gadā un beidzot esam uzvarējuši. Paldies visiem par atbalstu!”

[Masato Kavabatas komentārs]
“Es otro reizi sacentos AXCR pēc piecu gadu pārtraukuma, taču tas bija grūts rallijs, ko ietekmēja vairāku faktoru sakritība, piemēram, ķibeles ar mašīnu un maršruta stratēģijas. Tomēr ikreiz aprunājos ar komandas dalībniekiem un manu stūrmani, mēs rīkojāmies un spējām virzīties tālāk. Turklāt riepas Open Country nesagāja nekādu grūtību sūrajā rallijā, un es atkal pārliecinājos, ka šīs riepas ir uzticamas. Es vēlētos pateikties Toyo Tires par man doto iespēju, kā arī katram, kas mani atbalstīja! Liels paldies!”


Riepu sērija Open Country
Open Country ir Toyo Tires labākā parauga riepu zīmols SUV apvidus automobiļiem. Šis 1983. gadā izlaistais zīmols sasniedzis satriecošus rezultātus, gūstot panākumus gan Dakaras rallijā, gan BAJA 1000, kas pazīstami kā pasaules sūrākās bezceļa starptautiskās sacīkstes. Toyo Tires nodod šajos pasākumos gūtās zināšanas tālāk produktu izstrādei. Augsta pamata veiktspēja, kas tiek kultivēta pateicoties dalībai sacensībās, un agresīvs raksta dizains, ir augstu novērtēts Ziemeļamerikas tirgū, lielāko apvidus automobiļu “dzimtenē”.


Japānā produkti ar baltiem uzrakstiem – uz riepu sāna ar trīsdimensiju burtiem attēloto zīmola un produkta nosaukumu – ir ļoti pieprasīti to lietotāju vidū, kuri seko modei un dod priekšroku ārā pavadītam laikam, tie patīk arī braucējiem, kuri izvēlas personalizāciju.

Plašāku informāciju par produktu lūdzam skatīt šeit:
Open Country

Jaunākās ziņas