Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Auto Express apbalvo Toyo Tires

2024. gada 30. maijs

Riepām Proxes Comfort piešķirts vērtējums “Ieteicamas” 2024. gada britu žurnāla Auto Express rīkotajā produktu apgalvošanā.

Ik gadu Auto Express pārskata konkrētajā gadā veiktos produktu testus un piešķir apbalvojumus labākajiem produktiem. Šogad riepas Proxes Comfort tika izraudzītas balvai “Ieteicamas”. Žurnāls Auto Express, testējot riepas pērn, šādi apkopoja to spējas: “Toyo ir radījis komplektu, kas visos testos uzrāda iespaidīgu pabeigtību un labu sabalansētību. Ar Proxes Comfort bija arī diezgan liela bauda braukt.”


Riepas Proxes Comfort tika izstrādātas, lai sasniegtu Premium līmeņa stabilitāti un komfortu un braukšanas pieredzi bez sasprindzinājuma. To jaunais protektora sastāvs un iekšējā uzbūve nodrošina palielinātu riepu stabilitāti, braucot ātrumā, kā arī pārliecinātu vadāmību un izcilu bremzēšanu. Šie dinamiskās veiktspējas uzlabojumi apvienojumā ar klusu, ērtu braukšanu, padara Proxes Comfort par vienu no spējīgākajām universālajām riepām no pieejamajām.

Riepas Proxes Comfort pēc to izlaišanas jau vairākos testos bija atzīmētas kā ieteicamas, tai skaitā jāmin arī apbalvojums “Labas” šīgada Vācijas žurnāla Auto Bild testā.


 

Jaunākās ziņas