Meklēt
Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Visjapānas BMX čempionāts

2024. gada 7. oktobris

Toyo Tires būs 41. Visjapānas BMX riteņbraukšanas čempionāta galvenais sponsors. Čempionāts norisināsies Oizumi Rjokuči (Kitaku, Sakai pilsētā, Osakas prefektūrā) sestdien, 12. oktobrī, un svētdien, 13. oktobrī.

BMX sacensības ir iedalītas divās kategorijās: “kross” – ātrumsacīkstes, kurā dalībnieki , braucot pa viļņotu trasi, sacenšas par finišēšanas secību, un “frīstails” – sacensības, kurās dalībnieki izpilda trikus ierobežotā laikā, cenšoties pārspēt cits citu ar oriģinalitāti un sarežģītību. Kross ir oficiāla disciplīna kopš 2008. gada Pekinas olimpiskajām spēlēm, savukārt frīstails – kopš 2021. gada Tokijas olimpiskajām spēlēm. Šīgada Parīzes olimpiskajās spēlēs bija skatāmas abas šīs disciplīnas piesaistot uzmanību kā ekstrēmo ziemas sporta veidu daļa pasaules līmenī.

Tas ir augstākā līmeņa turnīrs Japānā un kvalifikācijas turnīrs dalībai pasaules čempionātos. BMX sportisti no visas valsts sacentīsies par Japānas čempiona titulu.

Toyo Tires sāka sponsorēt turnīru 2018. gadā, lai atbalstītu BMX sportistus, kas met izaicinājumu sāncenšiem pasaules mērogā, kopš 2019. gada Toyo Tires ir šī pasākuma galvenais sponsors. Turklāt ir ieplānots, ka čempionātā piedalīsies trīs dalībnieki no GAN TRIGGER, Japānas pirmās profesionālā BMX komandas, kuru atbalstīja mūsu uzņēmums. Un tie ir: Jošimura Ikan (Yoshimura Ikkan), Šimada Rjo (Shimada Ryo) un Nišimura Neneka (Nishimura Neneka).

Līdzīgi iepriekšējam gadam tiks ierīkota BMX sajūtu vieta, ļaujot tiem, kas vēl nav izmēģinājuši BMX iepriekš, piedzīvot šī sporta radīto prieku un sajūsmu.

Mēs sponsorējam šo turnīru, tādējādi atbalstot pasaules arēnas elites sportistus un veicinot BMX sacīkšu turpmāko attīstību.

Papildinformāciju atradīsiet turnīra tīmekļa vietnē: bmx-nationalchampionships (tikai japāniski)

 

 

Jaunākās ziņas