Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Toyo Tires atgriežas auto šovā “Essen Motor Show 2023”

2023. gada 28. novembris

Toyo Tires atgriežas ar savu paša stendu 2023. gada šovā “Essen Motor Show”. Šis būs pirmais stends kopš 2019. gada ierobežojumiem koronavīrusa dēļ. Arī iepriekšējā gadā Toyo Tires piedalījās, bet tomēr tas bija apvienojumā ar Ring Racing stendu. Šogad abi uzņēmumi bija plānojuši kopīgu stendu, lai demonstrētu Toyo Tires un Ring Racing ciešu sadarbību.

Izstāde sākas ar atklāšanas dienu 1. decembrī, kam seko deviņas dienas ierastā šova ar noslēgumu 10. decembrī. Izstādes laikā kompleksa “Essen Messe” ietilpība, katra halle, tiks izmantota visā pilnībā. Toyo Tires atvedīs savu slaveno šova pikapu. Izstādes laikā šajā reklāmas pikapā būs pieejamas daudzveidīgas animācijas, sniedzot stenda apmeklētājiem iespēju iegūt virkni dažādu šovam sagatavoto preču.

  

Pretī reklāmas pikapam novietotais automobilis būs Toyota Supra GT4, ar kuru piedalījās šī gada Nirburgringas izturības sacīkšu sērijas kampaņās, kā arī pašās ellišķīgajās 24 stundu sacīkstēs. Ar Toyo Tires gludajām riepām aprīkotais automobilis būs pieejams apmeklētāju apskatam, gan no iekšpuses, gan no ārpuses, lai savām acīm redzētu sacīkšu mašīnas DNS. Ring Racing personāls būs gatavībā izskaidrot tehniskās nianses un atbildēt uz jautājumiem par sacīkšu mašīnas sagatavošanu.

Tiks izstādīta virkne populārāko ultraaugstas efektivitātes (UHP) un trases riepu, lai šova viesi varētu apskatīt un uzzināt vairāk par plašu un daudzpusīgu Toyo Tires piedāvāto izstrādājumu klāstu. Turpat būs arī personāls, lai sniegtu apmeklētājiem padomus riepu jautājumos. Stendā tiks piedāvāts arī simulators, kurā apmeklētāji varēs gūt daļiņu no tās sajūsmas, ko piedzīvo braucēji īstā sacīkšu automašīnā, kura tiks attēlota uz stenda.

Apmeklējiet mūs 3. hallē stendā ar numuru 3A31. Biļetes atrodamas šeit: www.essen-motorshow.de

Jaunākās ziņas