Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Vildosola vecākais un Toyo Tires uzvar klasē SCORE Baja 500

2024. gada 18. jūnijs

Rallijreids SCORE Baja 500 no 29. maija līdz 2. jūnijam norisinājās Ensenadā, kas atrodas Lielkalifornijā, Meksikā. Ap 254 sacīkšu komandām stājās uz starta līnijas 777,26 km garajam un sarežģītajam maršrutam. Taču tikai 169 komandas šķērsoja finiša līniju. To vidū bija Gustavo Vildosola (Gustavo Vildósola), viņa dēls Tavo Vildosola (Tavo Vildósola), Braiss Menzijs (Bryce Menzies), Kristofers Polvords (Christopher Polvoorde) un Džastins Deiviss (Justin Davis) – viņi visi uzticējās Toyo Tires riepām Open Country M/T-R, kas ir riepu Open Country M/T sacīkšu versija.

Ar laiku 9 stundas, 27 minūtes un 49 sekundes, Gustavo Vildosola bez grūtībām sasniedz piekto ātrāko kopējo laiku un iegūst klasi SCORE Trophy Legends, braucot ar Toyo Tires riepām jau desmito reizi pēc kārtas. Džastins Deiviss ar savu nevainojamo braukšanu un riepām Open Country M/T-R arī spēja uzturēt tempu, gūstot uzvaru klasē TT Spec.

Gustavo Vildosola brauc ar savu #1L Ford Raptor Mason Motorsports 
Džastins Deiviss brauc ar savu #285 Green Army Team TSCO-Chevy 

 

Tomēr arī Tavo Vildosola, Braiss Menzijs un Kristofers Polvords 56. rallijreidā SCORE Baja 500 sasniedza labus rezultātus ar Toyo Tires riepām Open Country M/T-R, kopvērtējumā gūstot 2., 3. un 4. vietu. Pēc SCORE Pasaules tuksneša čempionāta punktiem Tavo Vildosola, Braiss Menzijs un Kristofers Polvords sezonas vidū ir ierindojušies 1., 2. un 3. vietā klasē SCORE Trophy Truck.

Lai skatītu plašāku informāciju par riepu līniju Open Country, noklikšķiniet šeit.

Jaunākās ziņas