Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Riepas TOYO PROXES Comfort atkal saņem atzīmi “Labi”

2024. gada 12. marts

Holdings “Toyo Tire Holdings of Europe” ir paziņojis, ka riepas Proxes Comfort bija iekļautas žurnāla AUTO BILD 2024. gada vasaras riepu testā, kura rezultāti ir publicēti tā tīmekļa vietnē marta pirmajā nedēļā.

Kopā testā “piedalījās” 55 riepas no dažādiem ražotājiem. Pēc testēšanas dalībnieču saraksts saīsinājās līdz tikai 20 produktiem ar vislabāko veiktspēju. Riepas Proxes Comfort kvalificējās šim fināla posmam, kopvērtējumā nopelnot atzīmi “LABI”. Tika vērtēta vadāmība uz mitra un sausa seguma, kā arī komforts. Testa laikā riepas pārsteidza ar īsiem bremzēšanas ceļa garumiem un dinamisku vadāmību mitros un sausos apstākļos. Turklāt riepas Proxes Comfort demonstrēja ļoti mazu rites troksni, un tās ir pieejamas par samērīgu cenu. 

Tika pārbaudītas riepas ar izmēru 205/55 R16 94V. Visbiežāk šo izmēru lieto Eiropā, aprīkojot ar šādām riepām dažādu lielumu automobiļus, tostarp VW Golf, AUDI A3, OPEL Astra un SEAT Leon.

Iepriekš, 2022. gadā, riepas testēja AUTO BILD Allrad apvidus auto riepu izmēru kategorijā 235/55 R18 100V, piešķirot tiem tādu pašu vērtējumu – “Labi“. Riepas Proxes Comfort raksturo mūsdienīgas izejvielas protektora sastāvā un tā modernā konstrukcija, šīs riepas nodrošina labu bremzēšanu un ļoti stabilu braukšanu pat līkumos.

Jaunākās ziņas